3 Plusz három személy sátor

Csevegj most
Termék részletek

termékleírás
A Coleman Coastline 3 és a három személyes sátor stabil, stabil és a könnyebb felszedés érdekében készült. Ez az alagút sátor elegendő helyet biztosít ahhoz, hogy három ember bőséges élettel és tárolóhellyel rendelkezzen az összes készlethez, még hosszabb tartózkodás esetén is.
Maradjon védve a kültéri elemektől az emelkedő talapzattal, amely ötvözi a kényelmes érzést, amelyet egy varrott talajvázzal kombinál a szellőztetéssel és a hagyományos lapos talaj egyszerű tisztításával. Az optimális légáramlás ezen a terven alapul, további szellőztető burkolattal, hogy biztosítsa a levegő áramlását az egész sátorban. Ez a sátor jön-val alvó területe 4,2 m2, tárolási területe mintegy 3,78 ㎡, pitching felülete 26 és 140 cm-es belmagasság.
A hálószobában erős és ellenálló polietilén is található. A lélegző poliészter és a látszólagos háló belső könnyű és bug-ellenálló. A pólusszakaszok elég rövidek ahhoz, hogy könnyedén elférjenek hátizsákba. A felszálló fedél lehetővé teszi, hogy a hűvös levegő bejusson a sátor aljára, majd a szellőzőpanelen keresztül meleg levegő kerüljön ki.
Két ajtóval rendelkezik, így a szél irányának megváltozása esetén nem kell visszahangolni. Az oszlopok mentén és a sátor körül optimális helyezést biztosítanak a magas szelek stabilitásához. Az Y-guy-vonalak támogatják, de kevésbé feszítik a sátortáblákat. Az egyik felszedés lehetővé teszi a gyors és könnyű pörgést, a belső hálószoba előre rögzítve, és elhagyható a sátor sajtolásakor.
A színkódolt pólusok és a pole hüvelyek és a hálószobai belső horgok minimalizálják a pitching hibákat. A PVC ablakok növelik a láthatóságot és lehetővé teszik a sátrat világító fényt, de szükség esetén biztosítják a magánélet védelmét. A tápkábel nyílása egy kényelmes nyílás, így villanyvezetéket fúrhat a sátorba, és számos belső zsebbel is rendelkezik.

Vizsgálat