A tekercselés módszer karácsonyfa lámpa

Egyre több ember a Krisztus Karácsony, díszíteni a karácsonyfát díj elkerülhetetlenül szél. A karácsonyfa lámpa a leg--bb alap díszítése, aránya megfelelő, a kanyargós függő kecses karácsonyfa lámpa, hogy a fesztivál több mozgó és több fényes. De Mennyibe kerül a karácsonyfa lámpa, hogyan válassza ki hogyan viselkedni betakar ez? Itt illusztrálni néhány alapjait a Christmas tree fények grafikus módon.

1, először meg kell választani a megfelelő helyen a Christmas tree befedésére.

Akkor nyomja meg az ajtót, hogy hol a első szemnek gyakran esik otthon, ahol a fény gyűlt össze, és ez időt tudunk helyet a karácsonyfa ott, de karácsonyfa a fény, mint a szélén a kandalló vagy az üvegfal az ajtón , a megfelelő hely.

2, válassza ki a megfelelő Christmas tree fények.

A dekoráció, a fesztivál tükröznie kell a személyes preferencia. Ha Ön jobban szeret egy több hagyományos stílusban, válasszon egy izzó, különböző színekben, karácsonyfa, fény, és ha Ön akar-hoz megment energia megtakarítás a bolygót, válasszon egy energia-hatékony LED-es karácsonyi fa lámpa.

3, mennyi fény van szükség?

Szakértői Tanács: A 7 láb magas karácsonyfát, legalább 500 kis fények, minden 1 láb, 100-nál magasabb. Ha szereted a szebb megjelenés, 150 izzók egy lábfürdő is használhatja. Természetesen is kiszámítja a szélessége a karácsonyfa, a nagyobb a kerülete a karácsonyfa, karácsonyfa a fény több izzó van szüksége.

4 készülj fel az eszközök.

Minden évben az Egyesült Államokban, az emberek, aki megsérült a karácsonyfa dekoráció száma több mint 15.000, úgy emlékszem, hogy a megfelelő eszközök előkészítése előtt díszítették a karácsonyfát. Például, használ egy villanyszerelő létra helyett egy széken emelheti meg, karácsonyfa a fény egy szabványos vezeték és a hosszabbító; minden fa nem lehet túl sok karácsonyi villanykörte, körülbelül 500 is egy sztring, ha nincs szükség lehet osztani több vonósok csatlakozni a dugót.

5, a karácsonyfa világít az ezred

A karácsonyfa-lámpa, hogy lenne már köré a karácsonyfa először hozták egy csoport, ami úgy hangzott, felesleges. Valójában, ez lehet elkerül a Christmas tree fények kusza együtt a dekoráció, ezenkívül karácsonyfa a fény is könnyen veszi a karácsonyi fa lámpa, kanyargós, nem koszos, egyrészt kockáztatva magukat botlás veszélye.

6, egyszerű kanyargós módszer

Először is a karácsonyfa lámpa teljesítmény, úgy, hogy a csévélési idő vizuálisan tekintheti meg a mintát felülről lefelé díszített fa-formáció.

Ha a karácsonyfa helyezni egy sarokban, karácsonyfa a fény ez lehet húzni a fa egyik oldaláról a másik oldalon, az első, a karácsonyfa az aljára.

Ha a karácsonyfa előtt a ablak, csavarja a fa 360 fokban, és oda-vissza fényei.

Mint a chic függőleges vonal? Is nagyon egyszerű, csak a vonal alatt a távolság nagyobb, annak érdekében, hogy megfeleljen az alakja a fa.

Ahhoz, hogy a fények egy kicsit 3D, körbe lehet folyatni a tree fények az ágak között.

Egy szó élvezni a nyaralást.

7, a világítás elrendezése a speciális tippek

A,-a ' szebb, betakar a Christmas tree fények a különböző színek együtt. Fehér Christmas tree fények a fő, karácsonyfa, fény, és adja hozzá a monokróm vagy többszínű Christmas tree fények.

B, használja újratölthető hadd fények, a vezetékes akasztók és a körmök, hogy a művészet különböző formájú Christmas tree fények. Vágott a horgot a fogas felett és csavarja be a fa, csillag vagy más alakzatot a kapocs, csavar a karácsonyfa lámpa majd tedd a szélén a könyvespolcon vagy az ablak széle.

C, betakar a Christmas tree fények, ezen a környéken: a szabadban. Tekerjük a törzs első, majd csavarja a fióktelep vége felé. Alkonyatkor karácsonyfa a fény látható, hogy az egész fa világít, mint egy mesebeli hatása.

8, hogy megkapja a szezon után

Általában Valentin-nap előtt, hogy távolítsa el a dekoratív fények a karácsonyfa. Tiszta megjelöl a Christmas tree fények az alján a fa elkezd, lassan kanyargó a karácsonyfa lámpa be egy ezred, végül lehet minden ésszerű, a kabinet a következő évben használni.