A karácsonyfa eredete


A modern karácsonyfa Németországban született. Az év december 24-én a németek otthoni fenyőt rendeztek, és a szentélyt szimbolizáló tetejére helyezték a kekszet.

Mindenféle sütemények modern használata a szent kenyér helyett, de gyakran hozzáadta a Krisztus gyertyák szimbólumát is. Ezen felül, a belső is egy karácsonyi torony, egy fából készült háromszög szerkezet, karácsonyfa sok kis rács helyezett Krisztus szobor, a torony díszített örökzöld lombozat, gyertya és egy csillag.

A 16. században a karácsonyi tornyok és az erdei fák egyesítve voltak a karácsonyfákkal.

A XVIII. Században ez a szokás népszerűvé vált a német hűséges hívők körében, a 19. század népszerű karácsonyfa, az ország mélyen gyökerező hagyománysá vált.

A tizenkilencedik század elején a karácsonyfa Angliába terjedt; Karácsonyfa a 19. század közepén, Victoria király férje, a német herceg Albert népszerűsítése.

És már a 17. századi karácsonyfa a német bevándorlók észak-amerikai, a 19. század széles körben népszerű. Ausztriában, Svájcban, Lengyelországban és Hollandiában is népszerű.

Hagyományosan a karácsonyi fákat karácsony estéig állítják fel, majd 12 éjszaka után (6. Mind az előleg, mind a elhalasztás szerencsétlennek tekinthető. Azonban a karácsonyfa a karácsonyi karácsonyi vásárlási szezon a legtöbb üzlet számára október végén felállította a karácsonyi felállítást.

Természetes vagy mesterséges fák karácsonyfákként használhatók. Az ezüst fenyő, fehér fenyő, hideg hegy, lucfenyő, fenyő, fenyő és más fafajok a leggyakrabban használt karácsonyfaj.

Napjainkban csak az amerikai kereslet a karácsonyfák 3300-36 millió fának, Európa pedig 5000-6000 millió fának van. Minden karácsonykor a fák vásárlási költsége minden országban milliárd egység (euró / dollár)

A karácsonyi piacon Dortmundban hatalmas karácsonyfa, karácsonyfa 45 méter magas, természetesen ez a fa nem természetes növekedés, hanem 1700 lucfenyő kombinációja.

Amellett, hogy az európai tér általában egy nagy karácsonyfát rendez, az amerikaiak fontos eseményeket is szerveznek a nagy karácsonyfa számára.

Az önrendelkezésre álló karácsonyi fényeknél ne helyezzen túl sok sztring fényt, hogy ne égesse el az izzót a terhelésen. Dekoratív karácsonyi fények, akkor először tesztelni a könnyű string normális. Karácsonyfa Miután a díszítés befejeződött, ajánlott, hogy finoman rázza a díszek már szilárdan díszített a fa.

Ma a karácsony a karácsony elengedhetetlen dekorációjává vált, és minden karácsonyi közeledő, sok bevásárlóközpontban a családnak karácsonyfa van, mint dekoráció. Bár a fa mérete más, a fa díszei is különbözőek, nem tudják, hogy nem találtad meg - van egy közös dolog: a fa egy csillaggal tetején.

De miért lenne csillag? Mit jelent ez a csillag?

Miért van egy csillag a karácsonyfa tetején?

Amikor Jézus született, az égen fényes csillagok voltak, és a Kelet három papja és pásztora képes volt Jézust megtalálni. Minden fa tetején egy nagy csillagnak kell lennie, mint a süllyedő útmutató, a keleti három Dr. megtalálta Jézus csillagait. De néhány külföldi országban is, a hagyományos szokások, csak az Úr családja tudja ezt a remény csillagot lógni, mások nem tudnak megelőzni.

Mit jelent ez a csillag?

Ez a csillag neve "Betlehem Star", és Jézus szülőhelye. A Bordeaux-csillag, a betlehemi szokatlan kép, a bibliai Újszövetségi Mátyás II. Fejezetben szerepel. A mintegy kétezer évvel ezelőtti jelmagyarázat, amikor Jézus az istállóban született, egy fényes csillag vezette a keleti diákokat, hogy megtalálják az újonnan született Jézust.

Ezért van a karácsonyfa mindig csillag - az eredeti karácsony Jézus születésének megünneplését jelenti!