A karácsonyfa eredete

Azt mondták, hogy egy mezőgazdasági termelő kapott egy éhes fiút egy havas karácsonyi éjszaka, amikor megette egy szuperior karácsonyi vacsorát, és a gyermek búcsút adott egy fenyőfaágra, és megáldotta, és azt mondta: "Ezen a napon az ajándék tele van Ágak, elhagyva ezt a gyönyörű fenyves falut, visszafizetni a kedvességedet.

Miután a gyermek elment, a farmer megállapította, hogy a faágak kis fának alakultak, rájött, hogy a fogadása eredetileg Isten küldötte volt. Karácsonyfa Ez a történet a karácsonyfa forrása. Karácsonyi zokni legenda

Régen volt egy kedves arisztokrata, a felesége betegségben halt meg, és hagyta őt és három lányát. A nemesség számos találmányt kipróbált, nem sikerült, de kimerítette a pénzt is, ezért nekik kellett menniük egy parasztházba, leányainak főzniük, varrniuk és tisztítaniuk kellett.

Néhány évvel később a lányok a házasságkötés korához mentek, karácsonyfa, az apa egyre nyomasztóbb lett, mert nem volt pénze a lányaiknak a hozomány megszerzéséhez. Egyik este a lányok megmosták a ruhákat, és lógatták a harisnyát a kandalló előtt. Miután a szentek Nicholas tudta az apja helyzetét, aznap éjjel eljöttek a házukba. Látta a családot az ablakon aludni, és észrevette a lányok harisnyáját. Azonnal elvett három zacskó aranyat a zsebéből a kandallóból egy öntöttből, csak a leányok esik a harisnyában.

Másnap reggel a lányok felébredtek, hogy megtalálják a harisnyájukat tele arannyal, elég ahhoz, hogy vásároljanak hozományt. Az arisztokrácia és ezért láthatják a lánya házasodott, karácsonyfa azután boldog életet élni.

Később a gyerekek a világon örökölte a karácsonyi zokni hagyományát. Egyes országokban a gyermekek hasonló szokásokkal rendelkeznek, például Franciaországban, a gyerekek a kandalló mellé helyezték a cipőt, és így tovább.

A varázslatos legenda a karácsonyfáról

A karácsony a Keresztény Bibliából származik, a karácsonyfa a karácsonyi egyéni feljegyzéseken alapul, a fehér hideg városi útról egy kis pálmafán.

A vonatkozó iratok szerint a Jézus születése előtti napon a Szűz Mária, majd a Szent József barátja az út során nagyon kemény volt. Ebben az időben, karácsonyfa járnak a fehér város, már nagyon fáradt. Ezért Mary úgy döntött, hogy egy pálmafák oldalán ül, pihent egy ideig, majd siet. Azonban ebben az időben, a barna fa, mint egy személy gondolkodás, lassan elkezdi ágait, hogy a Maria és St. Joseph, hogy blokkolja a hideg, így a Szűz, hogy elkerüljék a hideg szél támadást. Ezen az éjszakán Jézus született. Ezen a ponton egy fényes csillag küld neki fényt a barna fa tetejére, szokatlanul szép varázslatra. Azóta a karácsonyfa népszerű a karácsonyban egy helyen. Napjainkig sokféle karácsonyfa volt decemberben, és korlátlan reverie és boldogságot adott nekünk.