Annak fontosságát, hogy Christmas Tree fények

1, először meg kell választani a megfelelő helyen, lakberendezési karácsonyfa.

Akkor nyomja meg az ajtót az ajtóból, hogy ahol az első helyen gyakran esik otthon, ahol a hely a fénygyűjtő, ebben az időben tudunk rakni a karácsonyfa ott, de, mint a kandalló, vagy az ablak szélén a fal szélén , az is jó helyen jár.

2 válassza ki a megfelelő Christmas tree fények.

A dekoráció, a fesztivál tükröznie kell a személyes preferenciák. Ha szereted a hagyományos stílus, úgy dönt, hogy használja az a fajta nagy különböző színű izzók; Karácsonyfa a fény, ha azt szeretné, hogy menteni a bolygót, az energiatakarékosság válasszon energiatakarékos LED-es karácsonyi fa világos sáv.

3, hány Christmas tree fények

Szakértői Tanács: 7 láb magas karácsonyfát, legalább használ 500 kis fények; minden nagyobb, mint 1 láb növeli 100. Ha szereted a több ragyogó külsőt, használhatja a 150 izzók / láb magas. Természetesen a karácsonyfa szélessége is megtalálhatók, karácsonyfa a fény annál nagyobb a héten a karácsonyfa szükség több izzók.

4, kész szerszámok

Minden évben az Egyesült Államokban, mert a karácsonyfa díszítés megsérült, több mint 15.000 segélykérõ szám, ezért a karácsonyfa dekoráció ne feledje, hogy a megfelelő eszközök előkészítéséhez. Mint például az elektromos létra, és nem véletlenül talál egy széken pad magas; a szabványos vezeték és kábel hosszabbító elosztóval; minden karakterlánc a Christmas tree fények a hagyma nem vedd túl sok, körülbelül 500 karakterlánc, karácsonyfa a fény ha u szükség több kell osztani több vonósok csatlakoznak a dugót.

5, a Christmas tree fények megjelöl együtt

Lesznek csomagolva a karácsonyfát az első Christmas tree fények be a labdát, úgy hangzik, egy kicsit redundáns. Valójában, ez lehet elkerül a díszítés a Christmas tree fények között a kusza együtt, továbbá célszerű, hogy az óra karácsonyfaizzók, kanyargós, nem rendetlenség, karácsonyfa a fény braving a kockázatát, hogy a botlás a saját kezét.

6, egyszerű kanyargós módszer

Először kapcsolja be a Christmas tree fények, úgy, hogy amikor ösztönösen látjuk a kialakulását a minta, a csúcsra, a fa, hogy díszíteni.

Ha a karácsonyfa, a sarokban, akkor a fa érintett oldalról a másik oldalra, karácsonyfa a fény az első a karácsonyi fa díszített alján lehet.

Ha a karácsonyfa elé az ablak, lehet sétálni a fa 360 fokban, előtt és után láthatjuk, hogy a fény.

Mint elegáns függőleges vonalak is nagyon egyszerű, de a távolság a vonal nagyobb, annak érdekében, hogy megfeleljen az alakja a fa alatt.

Akar-hoz megért a fény egy kis 3D, karácsonyfa a fény körbe lehet folyatni, az ágak-a fa fa fények között.

Röviden a nyaralás, tetszik.

7, a speciális gyors világítás elrendezése

egy, a Christmas tree fények együtt csomagolva különböző színű lesz szebb. White Christmas tree fények, és adja hozzá a fenti monokróm vagy többszínű karácsonyfa fények.

b, és hagyja, hogy újratölthető lámpa, vezeték fogas néhány köröm termelni különböző formájú art Christmas tree fények. Első vágott a horgot a fogas, és akkor csavarja bele egy fa, csillag vagy más alakzat a fogó, és majd köré a karácsonyfa fények tetején, és végül lóg a széle a könyvespolcon vagy az ablak szélén.

c, a Christmas tree fények csomagolva a fa kültéri. Először a törzsön, karácsonyfa a fény köré, és az ágak vége felé majd csomagolják. Után az éjszaka lehet látni az egész fa is világít, mint egy mese hatása.

8 azután szezon

Általában Valentin-nap előtt, hogy a karácsonyfa, hogy távolítsa el a dekoratív világítás. A tiszta fel a fa, amikor a fa, a fa alján a Christmas tree fények lassan alakulnak a labda, karácsonyfa a fény kezdett, és végül lehet egy ésszerű módja annak, hogy összegyűjti a szekrényben jövőre majd.