A borvidék fejlődéseA karácsonyi szokások szerint az első fenyő egy kis pálmafa a fehér város útján. Jézus születésének első éjszaka után a Szűz Mária és Szent József elmentek a hideg városba, nagyon fáradtak, a Szűz egy darabig a fára esett, a kis pálmafa, mintha kedvelte, , Hogy a Szűz Mária ellenálljon a hideg szélnek. Az éjszaka közepén született Jézus Krisztus. Ebben az időben, az ég felett volt egy különösen fényes csillagok, kiadott egy csodálatos fény, a Fenyő karácsonyfa közvetlenül elérte a kis pálmafa fejét, körbe egy gyönyörű rekesz. Azóta a kicsi barna fa a karácsonyban, ez egy dicsőséges helyzetbe került.

Középkor, Németország népszerű vallási drámája, Eden játékban, Isten teremtése után Adam Eve elárulta Istent, amikor a játék egy almás pálmafákkal borított, az "élet fája" vagy a "Jó és rossz tudta" Fa ". Később, az életlevél a "fa az élet" költözött az otthoni, Fenyő karácsonyfa szimbóluma megérkezésének a megmentő. Ennek a szimbólumnak a fejlődésével, a tizenötödik században, díszített fenyőfákkal, megszokottá vált.

A fenyőfák mutatták a menny királyságát. A fák tetején mutatott csillagok képviselik a különleges sztárt, amely a bölcs embert Bethlehem Jézus keresésébe irányítja. Fenyő karácsonyfa A csillagok fénye azt jelenti, hogy Jézus Krisztus fényébe hozza a világot. A fa alatt lévő ajándék Isten ajándéka az egyetlen fia a világon: remény, szeretet, öröm és béke. Tehát amikor a karácsonyi emberek díszítik a fenyőfákat.

A fenyőfák eredetéről szóló legenda: Azt mondják, hogy egy mezőgazdasági termelő kapott egy éhes és éhes gyermeket egy havas karácsonyi éjszaka alatt, ahol volt egy kiadós karácsonyi vacsora, és a gyermeke búcsúfenyője volt a földön és áldott Azt mondta: "Újév, az ágak ajándéka, a fenyő karácsonyfa elhagyja ezt a gyönyörű Sugimurát, visszafizeti a kedvességedet." A gyermek elment, a farmer megállapította, hogy a faágak valójában egy kis fának alakultak, csak megértette a fogadást. Az eredeti Isten küldöttje. Ez a történet a fenyő forrásává válik. Késõbbi történelmi adatokból kiderül, mintegy 200 év az év, kezdte használni fióktelepek díszek, mint a módja annak, hogy megünnepeljük a karácsonyt.

Egy örökzöld fa fenyőfákkal vagy fenyőfákkal díszített gyertyákkal és dísztárgyakkal karácsonyi ünneplés részeként. A modern fenyőfa Németországban származott. Minden év december 24-én a németek otthon egy fenyőt (az Édenkertjének fát) állítottak fel, és ráhelyezték a kekszet, a szentélyt szimbolizáló fenyő karácsonyfa (a keresztény engesztelés jelét). Korszerű használata mindenféle sütemény helyett szent kekszek, hanem gyakran hozzá szimbóluma Krisztus gyertyák. Ezenkívül a belső térnek van egy karácsonyi tornya is, fából készült háromszögszerkezet, sok kis rács helyezett Krisztus szobor, az örökzöld ágakkal és levelekkel díszített torony, gyertyák és csillag. A 16. században karácsonyi tornyokat és erdei fákat egyesítettek a fa fenyőfák közé.

A fák díszítésének fenyőfái hasonlítanak a világra. Fenyőfákat használnak örökzöld fákon, többnyire négy vagy öt láb magas pálmafákkal vagy kis fenyőfákkal, amelyeket egy nagy virágcserépbe ültetnek be, a fa tele van színes gyertyákkal vagy kis fényekkel, Díszek és szalagok, valamint gyermekjátékok és családi ajándékok. Miután a dekoráció jó, a nappali sarkán. Ha a templomba, nézőtérbe vagy nyilvános helyekre kerülnek, a fenyők viszonylag magasak, de a fa az ajándékozás alatt is elhelyezhető.