A karácsonyfa szimbolizálja életVan egy karácsonyfa, készítsünk egy karácsonyfa, hogy növelje az öröm, a Fesztiváli hangulat. Karácsonyfák általában készült örökzöld fák, mint a cédrusfa, a szimbólum a életet örökre. A fa díszíti a különböző gyertyák, színes virágok, játékok, csillag, lógni a különböző karácsonyi ajándékokat. Karácsony este, éneklés és a tánc körül a karácsonyfát, az emberek élvezik az öröm.

A használati minta a következő alkotóelemekből áll: a felső ág, karácsonyfa, a csatlakozó hüvely, az alsó ág és a levél kapcsolat és a tavaszi darab. A használati minta kapcsolódik a csatlakozó ága a felső ág és az alsó ág vagy a fióktelep és a csatlakozó hüvely a stabilitás, a meglévő fa fa fa szegény, az egész fa nem erős, könnyű, laza, karácsonyfa, csúnya és más hiányosságokat, és meg kell erősíteni a stabilitás az egész fa, a tömörség, a stabilitás, a fa, könnyű telepíteni, karácsonyfa, funkcionális és praktikus egy egész szép és könnyű szétszedni és így tovább.

Nyugatiak a piros, a zöld és a fehér szín karácsony, karácsony jön haza kell használni minden család karácsonyi színes díszíteni. Piros

Színek a karácsonyi virág és karácsonyi gyertyák. Karácsonyfa a fő dísz, karácsony, a kivágása a fenyő, karácsonyfa cypress volt a torony alakú örökzöld fa dekoráció. Karácsonyfa lógott a feje fölött a színes lámpák, ajándékok és papír virágok, hanem megvilágított karácsonyi gyertyák.

Azt mondják, hogy a karácsonyfa először jelent meg, az ókori Rómában December közepén Nongshen Fesztivál, a német misszionárius, Nicholas évszázadban a függőleges fa szentelt a baba. Akkor a németek tesz December 24-én, mint a fesztivál az Ádám és Éva, karácsonyfa, és tegye a "kert a kertben", amely jelképezi a Garden of Eden, és lógott a cookie-k nevében a Szent kenyér, jelképezi a vágy és vezeklés, és a gyertyát, és Krisztus jelképe. Századi a vallási reformátor Luther Márton, annak érdekében, hogy egy csillag a Karácsony este, tervezték meg otthon otthon gyertyát karácsonyfa. Azonban a nyugati eredetű, a karácsonyfa egy másik népszerű mondás: van egy jó gazda, karácsony napján, karácsonyfa melegen szórakoztatják a vándor gyermek, búcsú, a gyermek hajtva egy ág ki a földön ágak nő a fa, a gyermek rámutatott arra, hogy a fát a gazdák azt mondta, hogy minden évben ma, karácsonyfa a fák borítja, ajándékok visszafizetni a vendéglátást. Tehát ma az emberek látni a karácsonyfa mindig borított egy kis ajándékot.