A karácsonyfa Németországban származott

A karácsonyfa igen gazdag keresztény vallási jelentéssel bír: a fa kertje, a fa életének keresztre feszítése, a János apostolok az istenekben említett "csendes rekordban" láthatják az élet fáját, a karácsonyfa Minden hónapban tizenkét gyümölcsös csoportot hoztak létre terápiás hatással. Karácsonyfadíszítés és apró ajándékok, ünnepélyes, kedvezőbb jelentés.

Eredet:

A karácsonyfa valószínűleg a korai középkor vallási drámájából származik - a "paradicsom", amelyet az európai ideiglenes kápolnában vagy városi téren rendeznek.

Ez a dráma az emberiség történetét meséli el a "nagyszülők teremtése a paradicsomban", amíg "a Jézus Krisztus hidegben született". Karácsonyfa A színpadon mindig lesz egy fa, amely lóg az alma, a szimbólum a paradicsomi fák.

Hamarosan az emberek elkezdték a karácsonyi szokásokat: otthon "paradicsomfa" ajándékokat lógnak, hanem a gyertyát is megemlékezik, hogy Jézus Krisztus születését ünnepeljék az emberi visszanyerés paradicsoma számára.

A modern karácsonyfák Németországban, majd később fokozatosan népszerűek a világon, mint a karácsonyi ünnepségek az egyik leghíresebb hagyományban. Gyakran az emberek a karácsony előtt és után egy örökzöld növény, mint a fenyő a házba vagy a szabadban, karácsonyfa és díszített karácsonyi fények és színes díszek. És helyezzen egy angyalt vagy csillagot a fa tetejére.

A karácsonyfa egy örökzöld fa gyertyákkal és dísztárgyakkal, amelyek fenyőfákat vagy fenyőket díszítenek a karácsonyi ünneplés részeként. A modern karácsonyfa Németországban született. December 24-én a németek rendeztek otthon egy fenyőt (az Éden kertjét), és elhelyezték rajta a kekszet, amely szentelték a szentélyt (a keresztény engesztelés jelét). Mindenféle sütemények modern használata a szent kekszek helyett, de gyakran hozzá a Krisztus gyertyák szimbólumát. Ezen felül, a belső is egy karácsonyi torony, karácsonyfa egy fából készült háromszög szerkezet, sok kis rács elhelyezni Krisztus szobor, a torony díszített örökzöld ágak és levelek, gyertyák és egy csillag. A 16. században a karácsonyi tornyok és az erdei fák összevonták a karácsonyfákat.