A karácsonyfa vált a legforgalmasabb dísz Christm


A karácsonyfa gazdag keresztény vallási jelentőséggel bír, képviselhető: a paradicsomi fa, a Krisztus keresztje életének fája, ha a pápa a "csendes irattárban" megemlíti sajátjukat a fa az élet, ez a fa havonta 12 készlet terápiás gyümölcsöt ad. Karácsonyfadíszek és apró ajándékok, ünnepélyesebb kedvező értelmet.

Eredet:

A karácsonyfa valószínűleg a korai középkorban népszerű vallásos drámából származik, a "Paradise Play", a karácsonyfa, amelyet egy európai templomban vagy városi téren rendeztek.

Ez a dráma arról mesél el, hogy az emberek az eredeti nagyszülők teremtését a paradicsomban hozták létre, amíg Jézus Krisztus Betlehemben születik. Mindig van egy nagy fa, egy almával és egy paradicsom szimbólummal a színpadon.

Hamarosan az emberek elkezdték a karácsonyi szokásokat: ajándékokat lógtak otthon "paradicsomi fákkal", és gyertyákat gyújtanak, hogy Jézus Krisztus születését ünnepeljék, hogy az emberiség paradicsoma újjáéledjen.

A modern karácsonyfa Németországban született, karácsonyfa, majd fokozatosan népszerűvé vált a világon, a karácsonyi ünnepek egyik leghíresebb hagyománya. Általában az emberek örökzöldek, mint egy fenyőfa egy házba, vagy a szabadban a karácsony körül, és díszítik azt karácsonyi fények és színes díszek. És tedd egy angyalt vagy csillagot a fa tetejére.

A karácsonyfa egy örökzöld fa díszített gyertya és dekoráció. A karácsony egyik fontos elemeként a modern karácsonyfák Németországból származtak, karácsonyfa, majd fokozatosan népszerűvé vált a világ, a karácsonyi ünnepségek egyik leghíresebb hagyománya.

A németek nagy száma 1830-ban emigrált az Egyesült Államokba. Ezek az emberek katolikusok és keresztények, többnyire szétszórva New Yorkban és Angliában. A karácsonyfát vonzotta a helyiek figyelmének és utánzata, majd a karácsonyfa népszerűvé vált az amerikai egyházakban és családokban. Karácsonyfa A karácsonyfa a világ minden táján, különösen Európában, Amerikában és Ausztráliában a legélénkebb, legcsodálatosabb díszekká vált, a színes karácsonyi díszítéssel, de szimbolizálja az örömöt és a reményt is.

A karácsonyfa eredete számos legendával és történettel rendelkezik. A kisfiúnak egy kisfiúként megtestesülő, a szegény család szórakoztatása után a karácsonyi fa a földre helyezi a karját, a karácsonyfa tele van ajándékokkal, és néhányan azt mondják, hogy a karácsonyfa a Szűz Mária számára a hó fa. Tény, hogy a karácsonyfa, hogy megfeleljen ezeknek a feltételeknek: tűlevelűek, örökzöld, Karácsonyfa Európa közepén egy eloszlás, fa alakja teszi háromszög alakú. Az ilyen feltételeknek megfelelő fákat valóban "karácsonyfáknak" is lehet használni.