A karácsonyfa van egy nagyon gazdag keresztény vallási jelentősége


A karácsonyfa része gyertyák és díszek díszítik a fenyők vagy pines ünnepe a karácsony. Modern karácsonyfa Németországból származik. December 24-én minden évben a németek beállítása a fenyő (a tree a Garden of Eden) otthon, és lógott a keksz, szimbolizálja a szentély (a jel a keresztény engesztelés). Modern mindenféle helyett Szent cookie, karácsonyfa cookie-kat használ, de is gyakran hozzá gyertya Krisztus jelképe. Ráadásul, a belső is birtokol egy karácsonyi torony, egy fából készült háromszög struktúra, van sok kis rács helyezett Krisztus szobor, a torony, díszített örökzöld növényzet, gyertyák és egy csillag. Karácsonyfa által a XVI, a karácsony-torony és a Garden of Eden egyesítették a karácsonyfa.

A karácsonyfa értelmében:

Tény, hogy a karácsonyfa van egy nagyon gazdag keresztény vallási jelentősége, jelenthet: a kertben, a fa a kereszt, Krisztus élete fa, János apostol rekordban a"néma" szerepel az istenek a következő témakörben talál: a fa az élet, ez a fa szülni karácsonyfa tizenkét készletek gyümölcs a terápiás hatás minden hónapban. Karácsonyfa díszítés és a kis ajándékokat, több ünnepi kedvező jelentése.

Származási hely:

A karácsonyfát valószínűleg származik a vallási dráma a korai középkor - a "paradicsom", ami kerül megrendezésre a téren ideiglenes kápolna vagy város Európában.

Ez a dráma meséli el az emberiség "létrehozása a nagyszülők a paradicsomban"-ig a "Jézus Krisztus született a hideg." A színpadon, mindig lesz egy fa lóg az alma, karácsonyfa paradicsomi fák jelképe.

Hamarosan, az emberek elkezdtek egy karácsonyi szokás: 'paradise tree' lóg otthon ajándék, karácsonyfa, de is pont a gyertyát, hogy megünnepeljük a születés, a Jézus Krisztus emberi utólagos adóztatás paradicsomra.

Modern karácsonyfák származik, Németországban, és később fokozatosan népszerű a világban, mint a karácsonyi ünnepek egyike a leg--bb híres hagyomány. Gyakran az emberek, a karácsony előtti és utáni örökzöld növény, mint a fenyő, a ház vagy a szabadban, és színes dekorációk és karácsonyi fények díszített. És egy angyal vagy a csillagot a fa tetejére.