PVC karácsonyfa nem éghetőPVC a fehér por amorf szerkezete, az elágazás mértéke viszonylag kicsi, a relatív sűrűsége 1,4 vagy ennél kisebb, az üvegesedési hőmérséklet 77-90 ° C, 170 ° C vagy ennél kezdetben lebomlik [1], a stabilitás a fény és a hő rossz, 100 ° C felett vagy hosszabb ideig tartó napsütés után bomlik le és hidrogén-kloridot termel, és a további automatikus katalitikus bomlás, amely elszíneződést okoz, a fizikai és mechanikai tulajdonságok gyorsan csökkennek, a gyakorlati alkalmazásokhoz stabilizátort kell hozzáadni a a hő és a fény stabilitása.

A PVC molekulatömegének ipari termelése általában 50 000 és 110 000 között van, nagy polidiszperzitással, a molekulatömeg megemelkedik a polimerizációs hőmérséklet csökkentésével; nem volt fix olvadáspont, 80 ~ 85 ℃ kezdte lágyulni, 130 ℃ egy viszkózus állapotban, 160 ~ 180 ℃ kezdett változni a viszkózus áramlás; jó mechanikai tulajdonságokkal, kb. 60 MPa szakítószilárdsággal, 5 ~ 10 kJ / m2 ütésállósággal; kiváló dielektromos tulajdonságok.

A PVC a világ legnagyobb műanyag, PVC karácsonyfa termelése volt, az alkalmazás nagyon kiterjedt. Az építőanyagok, ipari termékek, napi szükségletek, padlóbőr, padlólapok, műbőr, cső, vezeték és kábel, csomagolófólia, palackok, habanyagok, tömítőanyagok, rostok stb. Széles körben használatosak.

A PVC PVC-ből (polivinil-klorid), vinil-klorid monomerből (vinil-kloridemonomer, VCM-ként említve) a peroxid, azo-vegyületek és egyéb iniciátorok; PVC karácsonyfa vagy a fényben, a hő Polimerizálás a szabad gyökös polimerizáció polimerizálásával. Vinil-klorid homopolimer és vinil-klorid kopolimer együttesen vinil-klorid gyantának nevezik. Az anyag nem kristályos anyag. PVC anyagokat a gyakran hozzáadott stabilizátorok, kenőanyagok, segédfeldolgozó szerek, színezékek, ütőanyagok és egyéb adalékanyagok tényleges alkalmazásában. Nem gyúlékony, nagy szilárdságú PVC karácsonyfa időjárásállósága és kiváló geometriai stabilitása. A PVC erős ellenállást mutat az oxidáló szerekkel, redukáló szerekkel és erős savakkal szemben. Azonban erősen oxidált savak lehetnek, például tömény kénsav, koncentrált salétromsav korrózió, és nem alkalmazható aromás szénhidrogénekkel, klórozott szénhidrogénekkel, amelyek érintkezésbe kerülnek

A PVC karácsonyfa fontos eleme az amerikai családi karácsonynak, számukra nincs PVC karácsonyfa A karácsonyt nem hívják karácsonynak. Kínában, karácsony előtt, PVC karácsonyfa sok embernek kell készítenie a PVC karácsonyfa elemeket, azt szeretné, hogy az eredeti PVC karácsonyfa megy az erdőbe, hogy egy fa, de akkor is használhatja a mesterséges PVC karácsonyfa nyitott, a közös műanyag PVC karácsonyfa, PVC-ből készült anyagból készült tollal levélcsomagolással ellátott fém-stent kisebb, PVC-ből készült karácsonyfából, néhányat az alapból levágott fa ragasztja. Mérete 5 cm magas, a dísztárgyak asztalára, 200 cm-es méretű elrendezésre. Az elmúlt években népszerűbb "száloptikás PVC karácsonyfa", mindaddig, amíg a hatalom kapcsolódik egy másik árnyékot.

Ha egy 6 lábas PVC karácsonyfát díszítsz, a PVC karácsonyfát körülbelül hat könnyű vezetéket kell használni, mindegyiknek 100 fénye van, mindegyik fényt az ágak gyökerétől a tetejéig, majd vissza kell fordulnia, és körbevágnia kell az ágakat, hogy ez szilárd. De a fán is, hogy lógni néhány almát, fenyőtoboz, nyakkendő vörös selyem fesztivál, a Department of színes cukorka, édes sárgabarack, vannak szép baba és egyéb játékok, valamint a kis díszdobozban. A világítás átlagos rendszere az a pont, amelyet a PVC karácsonyfa köré lehet felhúzni, vagy lefelé és lefelé.

PVC karácsonyfa ékszerek, amelyek:

1, fa felső csillag: fa felső csillag kerül be a PVC karácsonyfa egy csillag, mint egy PVC karácsonyfa korona, a tetején a fa ruha, kopás "korona" PVC karácsonyfa lesz egy kicsit Xianqi. PVC karácsonyfa A fa tetejének egy része feltölthető könnyű, villogó, nagyon szemet gyönyörködtető.

2, báb: a gyönyörű kis bábon lógó, gyönyörű PVC fán öltözködni a fa ágaira, hagyja, hogy a gyerekek letesszék.

3, hópelyhek: zöld PVC a karácsonyfa alatt borított különböző színek után a díszek, még mindig úgy érzi, mintha valami kevesebb. Igen, fehér hópelyhek. Ugyanakkor a tetőn lógó nagy hó megvásárolható, élvezheti a hóban a szobát.

4, harangok: harangok mind a keresztény születésének születésétől kezdve (a Megváltóhoz) a harang örömét a harang örömének jelentésétől, hanem a zenekartól a harangokig is, hogy az emberek visszatérhessenek Isten az oldal nem fog elveszni A gyűrű jelentése ugyanakkor a démonok jelentését is vezérli.

5, alma és rubin: alma vagy piros jade, más néven gobelin díszek, hogy Ádám hozta az eredeti bűn a gyümölcs, mint a bölcsességet az ökrök gyümölcs, nem csak szimbolizálja a gyümölcsöt, hogy gyümölcsöző vagy boldog gyümölcs, piros Jade fa a kertben, hogy az örök életet, és néha is szimbolizálja örökre.

6, Karácsonyi zöld gyűrű: Nyugati országok Karácsonyi díszek az ajtón a díszek, általában zöld lombozat vagy rattan (laza haj, fenyő tű, stb) és ezüst fém és arany harang piros szalaggal A fő színek a zöld, fehér, sárga, piros a boldog fesztiválok nevében, a PVC karácsonyfa, amely kedves krizmát olvas, vagy rövidítve x'mas.

PVC karácsonyfa díszek A fentieken kívül számos legfontosabb ékszer, de magában foglalja a karácsonyi golyókat, piros zárt arany él íj, hólabda és a különböző színes szalagok és így tovább. Ezek a dolgok megkönnyítik a PVC karácsonyfa gyönyörűbb megjelenését, a fesztivál hangulata gazdagabb.