Pvc karácsonyfa termelési folyamat

PVC bőr jelleg:

Valójában vinilpolimer, az anyag nem kristályos anyag. PVC anyagokat a gyakran hozzáadott stabilizátorok, kenőanyagok, segédfeldolgozó szerek, színezékek, ütőanyagok és egyéb adalékanyagok tényleges alkalmazásában. Nem tűzveszélyesség, nagy szilárdság, időjárásállóság és kiváló geometriai stabilitás. A PVC erős ellenállást mutat az oxidáló szerekkel, redukáló szerekkel és erős savakkal szemben. Azonban a PVC karácsonyfa erősen oxidált savak lehetnek, mint például tömény kénsav, koncentrált salétromsav korrózió, és nem vonatkozik az aromás szénhidrogénekkel, klórozott szénhidrogénekkel, amelyek ezzel az alkalmakkal érintkeznek.

PVC bőr tulajdonságai:

Általában élénk színű, korrózióálló, tartós, a mai világ kedvence, nagyon népszerű, és széles körben használják egy szintetikus anyagban is.

PVC bőrszín és változatos, élénk színű; a bőr szélessége általában 1-20 cm-es; vastagsága általában 0,07-2 mM; az ügyfél igényei szerint változatos mintájú karácsonyfát hozhat létre.

PVC karácsonyfa termelési folyamat:

A. Leaf termelési folyamat:

1. Vevői igények szerint vezette a húzóhuzalt (általában 19-24 #), PVC bőr; a rajzológép dombornyomásával, a PVC karácsonyfát levél típusú félkésztermékekké alakítva;

2. a fűnyíró segítségével húzza meg a hosszú szalagot (általában 5,4 métert) a termesztési követelményeknek megfelelően, a levelek bizonyos hosszúságára vágva (általában 8-40 cm-es levél);

B. vezetékes gyártási folyamat:

Egyetlen gyártás szerint vezesse az illesztési drótot (általában 5-14 db), majd az egyszemélyes gyártásnak megfelelően, az egyengető gépen keresztül, a kiegyenlítő gépet a megfelelő méretre vágja (általában 8-70 cm)

C. kötve, kötődő fa, kötve fa felső folyamat:

1. Egyetlen gyártás szerint a drót, a levelek, a pamutszálak vágása, a gyökér ágak kötegelése;

2. Az egyszemélyes termelés alapján jó ágak, acélcső, pamutfonal, PVC karácsonyfa kötődtek, melyet egy fa félkész fahoz kötött;

3. Egyetlen, a vezeték, a levelek, a gyapotvonalak vágásához vezető vezetés szerint, amely egy fafákhoz kötött kötőgépen kötött;

D. összeszerelés, rakodási folyamat:

1. Egyetlen, a fát, a fa tetejét, a PVC karácsonyfa, majd a jó csőmag, a csődugasz, és végül összeszerelt,

2. halmozott, amennyire csak lehetséges állni, hogy a levelek nem alakulnak ki, gyönyörűnek tűnnek, életerő van; ne rakd le egymást, mert a PVC anyag hosszú ideig tartó bomlása deformálódik, ha a bolyhos össze, a csomagoláshoz, A fa nem tetszik.

Pvc karácsonyfa csomagolási folyamat:

A követelményeknek megfelelően, vezető kartondobozok, félkész fák, fa lábak, brosúrák, majd csomagolás.

A karácsonyfa csomagolás esetében a legjobb, ha egymás mellett állítjuk elő, hogy a fa maximális skálája garantálhassa a fa esztétikai teljesítményét; PVC karácsonyfa a csomagolás követelményeinek, a személyzet nem tudja szorítani a fát keményen, könnyedén, késztermékeket, hogy megjelölje fel, a halom szépen, a számát, a következetes, könnyen pont.

A PVC karácsonyra, ez a karácsonyfa fényes, könnyű, könnyű gyűjtemény, olcsó, jó ajándék a karácsonyra. Ha valamilyen díszítéssel párosul, a hatás jobb lesz, jobban néz ki!