A PVC karácsonyfa erős és tartós

Karácsonyfa PVC bőrből, PVC karácsonyfa

PVC bőr Anyag tulajdonságai:

Valójában ez egyfajta vinil polimerizációs anyag, és anyaga egyfajta nem kristályos anyag. A PVC anyagokat gyakran használják a stabilizátorok, kenőanyagok, segédfeldolgozó szerek, színes anyagok, ütközésgátló szerek és egyéb adalékok tényleges használatában. A nem gyúlékony, nagy szilárdságú PVC karácsonyfa időjárási ellenállása és a kiváló geometriai stabilitás előnye. A PVC erős ellenállást mutat az oxidáló szerekkel, redukálószerekkel és savval szemben. Ez azonban koncentrált kénsavval, koncentrált salétromsavval és PVC karácsonyfa-korrózióval korrodálható, és nem vonatkozik az aromás szénhidrogénekkel és klórozott szénhidrogénekkel való érintkezés alkalmával.

PVC bőr Anyagjellemzők:

Általános színes fényes, korrózióálló, erős és tartós, ez a világ kedvence, nagyon népszerű, és széles körben használják egy kompozit anyagban is.

PVC bőr anyag színe változatos, a szín csodálatos; A bőr vastagsága általában 1-20 cm, 0,07-2 mm; Az ügyfél igényeitől függően, a PVC karácsonyfa változatos karácsonyfákat hozhat létre.

A polivinil-klorid, az angol PVC rövidítés (polivinil-klorid) a vinil-klorid monomer (Vinylchloridemonomer, VCM rövidítés) a peroxidban, az azo vegyületben és így tovább iniciátorban, vagy a fény alatt a hő hatására kifejtett polimerizációs reakció mechanizmus Polimerizáció a polimer. PVC karácsonyfa Vinil-klorid polimerek és vinil-klorid kopolimerek vinil-klorid gyantáknak nevezik őket.

A PVC amorf szerkezete a fehér por, egy kis fokú támogatás, a relatív sűrűsége körülbelül 1,4, az üveg hőmérséklet 77 ~ 90 ℃, 170 ℃ elkezdett bomlik, a rossz stabilitás a fény és a hő, 100 ℃ fölött vagy egy hosszú A napsugárzás időszaka, bomlik és hidrogén-kloridot, PVC karácsonyfát és további automatikus katalitikus bomlást okoz, elszíneződést okozva, a PVC Karácsonyfa fizikai és mechanikai tulajdonságait is gyorsan csökkenti, a gyakorlati alkalmazásoknál stabilizátort kell hozzáadni a hő- és fényállóság javítása érdekében .

PVC karácsonyfa termelési folyamat:

A. Leaf termelési folyamat:

1. A megrendelő kérésére az Iron Line (19-24 # általános) PVC anyagból készült bőr rajzot vezet, miután a rajzgép megnyomja a mintát, a kombináció lesz a levél típusú félkész termék;

2. Vágja le a fűnyírók hosszú csíkjait (általában 5,4 métert), és vágja le bizonyos hosszúságú leveleket a gyártási követelményeknek megfelelően (általában 8-40 cm-es levél);

B. Huzaltermelési folyamat:

A terméslista szerint a PVC karácsonyfa előállítja a megfelelő huzalt (általános 5-14 #), majd a gyártási megrendeléseknek megfelelően az egyengető gépen, a laposító gépen át kell vágni a szükséges méretre (általában 8-70 cm)

C. Csatlakoztassa a fát, kösse össze a fa felső folyamatát:

1. A termelési megrendelések szerint a vezetéket, a leveleket, a gyapotvonalat, a PVC karácsonyi fát a gyökér ághoz kötött kötőgépen vágják le;

2. A termelési lista szerint, amely az ágak, az acélcső, a gyapotvonal összekötéséhez vezetett, a félkész termékek fához kötött kötőfa-gépen keresztül;

3. A termelési lista szerint a vezetéket, a leveleket, a gyapotvonalat vágja le, a felső gépet a fa tetejébe kötve;

D. Szerelés, rakodási folyamat:

1. A termelési lista szerint gyűrjük be a fát, a fát, majd a csőmagot, a csőcsatlakozót, a PVC karácsonyfát, és végül kész fa,

2. Stacking, amennyire csak lehetséges, úgy, hogy a fa levelek nem alakítják ki a forma, gyönyörűek, életerő; Ne öntsd össze a heap nyomást, mert a PVC heap nyomása deformálódik, ha a heap nyomás együtt, a csomagoláshoz, a fa nem fog kinézni.

Csomagolási folyamat:

A követelmények szerint led karton, félkész fa, fa láb, kézi, majd csomagolás.

A karácsonyi fa csomagolásánál a legjobb, ha az oldalsó, oldalsó csomagolást, ebben az esetben, a legmagasabb skálán biztosítjuk a fa gyönyörű teljesítményének biztosítása érdekében; A csomagolás követelményei a személyzet nem nyomja a fát, hogy könnyedén, hogy lezárja a késztermék, a felfelé regisztrálásra, kód halom tiszta, PVC karácsonyfa az állandó, egyszerű pontokat.

A PVC karácsonyfa, ez a karácsonyfa csillogás jó, könnyű, könnyű összegyűjteni, olcsó, jó karácsonyi ajándék. Ha valami díszítéssel jár, akkor a hatás jobb, és a megjelenés jobban néz ki!

PVC karácsonyfa A 265 jüan, a PVC a PVC, az angol PVC rövidítés (polivinilklorid) a vinil-klorid monomer (Vinylchloridemonomer, VCM rövidítés) a peroxidban, az azo-vegyület iniciátorban és így tovább, vagy a fény alatt a hő Akciós polimerizációs reakció mechanizmus a szabad gyökös polimerizáció a polimer. A vinil-klorid polimerek és vinil-klorid kopolimerek vinil-klorid gyantáknak nevezhetők. PVC karácsonyfa Az anyag egyfajta nem kristályos anyag. A PVC anyagokat gyakran használják a stabilizátorok, kenőanyagok, segédfeldolgozó szerek, színes anyagok, ütközésgátló szerek és egyéb adalékok tényleges használatában. A nem gyúlékony, nagy szilárdságú, időjárásálló és kiváló geometriai stabilitással rendelkezik. A PVC erős ellenállást mutat az oxidáló szerekkel, redukálószerekkel és savval szemben. Ez azonban koncentrált kénsavval, tömény salétromsavval korrodálható, és nem vonatkozik az aromás szénhidrogénekkel és klórozott szénhidrogénekkel való érintkezés alkalmával.