PVC karácsonyfa színes gyönyörű


PVC karácsonyfa készült PVC karácsonyfa

PVC bőr jelleg:

Valójában egy vinilpolimer, az anyag egy nem kristályos anyag. PVC anyagokat a gyakran hozzáadott stabilizátorok, kenőanyagok, segédfeldolgozó szerek, színezékek, ütőanyagok és egyéb adalékanyagok tényleges alkalmazásában. Nem tűzveszélyesség, nagy szilárdság, időjárásállóság és kiváló geometriai stabilitás. A PVC erős ellenállást mutat az oxidáló szerekkel, redukáló szerekkel és erős savakkal szemben. Azonban koncentrált oxid sav, például tömény kénsav, koncentrált salétromsav korrózió, és nem vonatkozik az aromás szénhidrogének, PVC Karácsonyfa klórozott szénhidrogének érintkezésbe kerülnek az alkalomhoz.

PVC bőr tulajdonságai:

Általában élénk színű, korrózióálló, tartós, a mai világ szereti, nagyon népszerű, és széles körben használják egy szintetikus anyagban.

PVC bőrszín és változatos, élénk színű; A bőr szélessége általában 1-20 cm-es; Vastagsága általában 0,07-2MM; Az ügyfelek igényei szerint változatos mintájú karácsonyfát hozhat létre.

PVC karácsonyfa termelési folyamat:

A. Leaf termelési folyamat:

1. Vevői igények szerint vezette a húzóhuzalt (általában 19-24 #), PVC bőr; A dombornyomásos gép elkészítése után levél félkész termékekbe kombinálva;

2. a fűnyíró segítségével húzza ki a hosszú szalagot (általában 5,4 métert) a termésigényektől függően, a levelek bizonyos hosszúságára vágva (általában 8-40 cm-es levél);

B. vezetékes gyártási folyamat:

Egyetlen gyártás szerint vezesse a megfelelő huzalt (általában 5-14 db), majd az egyszemélyes gyártásnak megfelelően, az egyengető gépen keresztül, a kiegyenlítő gépet a szükséges méretre vágja (általában 8-70 cm)

C. kötődő, kötődő fa, kötődő fa felső folyamata:

1. Egyetlen gyártás szerint a vezetéket, a leveleket, a pamutszálakat vágják egy köteg gyökér ágakkal;

2. A PVC karácsonyi fa termelése szerint jó ágat, acélt, gyapotot kötözött, egy fa fele kötve egy félkész fához;

3. Egyetlen PVC karácsonyi fa előállítása szerint a drót, a levelek, a pamutszálak levágására vezetnek, egy fakereszthez kötött drótkötélhez kötve;

D. összeszerelés, rakodási folyamat:

1. Egyetlen, a fa, a fa, a jó csőmag, a csőcsatlakozás és a végső fa készítéséhez kötődő egyetlen kötés létrehozása szerint,

2. halmozott, amennyire csak lehetséges állni, hogy a levelek nem alakulnak ki, gyönyörűnek látszanak, életerő van; Ne rakd le egymás mellé, mert a PVC anyag hosszú ideig halom deformálódik, ha a halom együtt, a csomagolás, A fa nem tetszik.

Csomagolási folyamat:

A követelményeknek megfelelően, vezető dobozok, félkész fák, fa lábak, brosúrák, majd csomagolás.

A karácsonyfa-csomagolásnál a legjobb az oldalburkolat elkészítése, hogy a legnagyobb méret garantálja a fa esztétikai teljesítményét; A csomagolási követelmények PVC karácsonyfa a személyzet nem tudja szorítani a fát kemény, könnyedén, késztermékek, hogy tartsa fel a feliratokat, a kód halom szépen, a számát, a következetes, könnyen pont.

A PVC karácsonyra, ez a karácsonyfa fényes, könnyű, könnyű gyűjtemény, olcsó, jó ajándék karácsonyra. Ha párosul néhány díszítéssel, a hatás jobb, jobban néz ki!