A fenyőfák magasabbak


Fenyőfák örökzöld fák a karácsonyi ünneplés részeként. Mivel a fenyők örökzöldek, ez az örökzöld fa jelképezi az örök életet, amelyet a keresztények Krisztushoz adtak. A hegyes fák a mennybe mutatnak. A fák tetején mutatott csillagok képviselik a különleges sztárt, amely a bölcs embert Bethlehem Jézus keresésébe irányítja. A csillagok fénye azt jelenti, hogy Jézus Krisztus fényébe hozza a világot. A fa alatt lévő ajándék Isten ajándéka az egyetlen fia a világon: remény, szeretet, öröm és béke.

A fenyőfa fenyőfák kiválasztása: mert a karácsony télen van, így a fenyőfák örökzöld fák. Mivel a fenyők örökzöldek, ez az örökzöld fa jelképezi az örök életet, amelyet a keresztények Krisztushoz adtak.

Karácsony díszíti a fenyőfa fa:

A karácsonyi szokások szerint az első fenyő egy kis pálmafa a fehér város útján. Jézus születésének első éjszakáján a Szűz Mária és Szent József elment a hideg városba, nagyon fáradt, a Szűz egy darabig a fán esett, a kis pálmafák, a fenyő karácsonyfa, Kibontotta az ágakat, a Szűz Mária felé, hogy ellenálljon a hideg szélnek. Az éjszaka közepén született Jézus Krisztus. Ebben az időben az ég felett egy különösen fényes csillag, megjelent egy csodálatos fény, közvetlenül megüt a kis pálmafa fejét, körbe egy gyönyörű nyílás. Azóta a kicsi barna fa a karácsonyban, ez egy dicsőséges helyzetbe került.

Középkor, Németország népszerű vallási drámája, Eden játékban, Isten létrehozása után, Adam Eve elárulta Istent, amikor a játék egy almás pálmafákkal borított, az "életfa" vagy a "jó és rossz tudta" Fa ". Később az élet "életfájájában" található életlevele költözött az otthoni életbe, amely a megmentő érkezésének szimbóluma. Ennek a szimbólumnak a fejlődésével, a tizenötödik században, díszített fenyőfákkal, megszokottá vált.

A fenyőfák mutatták a menny királyságát. A fák tetején mutatott csillagok képviselik a különleges sztárt, amely a bölcs embert Bethlehem Jézus keresésébe irányítja. Fenyő karácsonyfa A csillagok fénye azt jelenti, hogy Jézus Krisztus fényébe hozza a világot. A fa alatt lévő ajándék Isten ajándéka az egyetlen fia a világon: remény, szeretet, öröm és béke. Tehát amikor a karácsonyi emberek díszítik a fenyőfákat.

A fenyőfák eredetéről szóló legenda: Azt mondják, hogy egy mezőgazdasági termelő kapott egy éhes és éhes gyermeket egy havas karácsonyi éjszaka alatt, ahol volt egy kiadós karácsonyi vacsora, és a gyermeke búcsúfenyője volt a földön és áldott Azt mondta: "Újév, az ágak ajándéka, elhagyva ezt a gyönyörű Sugimurát, visszafizetni a kedvességedet." A gyermek elment, a gazdálkodó megállapította, hogy a faágak valójában egy kis fa, a fenyő karácsonyfa pedig csak megértik a befogadást. Az eredeti Isten küldöttje. Ez a történet a fenyő forrásává válik. Késõbbi történelmi adatokból kiderül, mintegy 200 év az év, kezdte használni fióktelepek díszek, mint a módja annak, hogy megünnepeljük a karácsonyt.

Egy örökzöld fa fenyőfákkal vagy fenyőfákkal díszített gyertyákkal és dísztárgyakkal karácsonyi ünneplés részeként. A modern fenyőfa Németországban származott. Minden év december 24-én a németek egy otthoni fenyőt (az Édenkertjének fát) állítottak fel, és ráhelyezték a kekszet, szimbolizálva a szentélyt (a keresztény engesztelés jelét). Korszerű használata mindenféle sütés helyett szent kekszek, fenyő karácsonyfa, hanem gyakran hozzá szimbóluma Krisztus gyertyák. Ezenkívül a belső térnek van egy karácsonyi tornya is, fából készült háromszögszerkezet, sok kis rács helyezett Krisztus szobor, az örökzöld ágakkal és levelekkel díszített torony, gyertyák és csillag. A 16. században karácsonyi tornyokat és erdei fákat egyesítettek a fa fenyőfák közé.

A fák díszítésének fenyőfái hasonlítanak a világra. Fenyőfákat használnak örökzöld fákon, többnyire négy vagy öt láb magas kicsi pálmafákkal vagy kis fenyőfákkal, amelyeket egy nagy virágcserépbe ültetnek be, a fa tele van színes gyertyákkal vagy kis fényekkel, majd mindenféle függ Díszek és szalagok, valamint gyermekjátékok és családi ajándékok. Miután a dekoráció jó, a nappali sarkán. Fenyő karácsonyfa Ha a templomban, nézőtérben vagy nyilvános helyeken van elhelyezve, a fenyőfák viszonylag magasak, de a fa is az ajándékozás alá kerül.