A fenyőfa örökzöld

Fenyőfa A karácsonyfa szimbolikus jelentése Mivel a fenyő örökzöld, ez az örökzöld fa jelképezi a Krisztusba vetett keresztények örök életét. A hegyes fák a menny felé mutatnak. A fák tetején mutatott csillagok képviselik a különleges sztárt, amely a bölcs embert Bethlehem Jézus keresésébe irányítja. A csillagok fénye azt jelenti, hogy az Úr Krisztusja hozza a világ fényét. Fenyő karácsonyfa A fa alatt lévő ajándék Isten egyetlen fiát képviseli.

Mivel a fenyő örökzöld, ez az örökzöld fa jelképezi az örök életet, amit a keresztények Krisztushoz adtak. A hegyes fák a menny felé mutatnak. A fák tetején mutatott csillagok képviselik a különleges sztárt, amely a bölcs embert Bethlehem Jézus keresésébe irányítja. A csillagok fénye azt jelenti, hogy az Úr Krisztusja hozza a világ fényét. A fa alatt lévő ajándék Isten ajándékát jelenti a világ egyetlen fia, a remény, a szeretet, az öröm és a béke által.

Fenyő fák kiválasztása fenyő okok: mert a karácsony télen, fenyő karácsonyfa, így a karácsonyfát használt fenyők örökzöld fák. Mivel a fenyő örökzöld, ez az örökzöld fa jelképezi az örök életet, amit a keresztények Krisztushoz adtak.

Karácsonyi díszíteni a fenyőfa miatt:

A karácsonyi szokások jegyzete szerint az első fenyőfa egy kis pálmafa a város fehér oldalán. Jézus születésének első éjszaka, a Szűz Mária és a Szent Pine karácsonyfa József elment a hideg városba, nagyon fáradt, a Szűz egy darabig a fára esett, a kis pálmafa, mintha kedvelt volna. megkezdte fiókjait, a Szűz Mária felé, hogy ellenálljon a hideg szélnek. Az éjszaka közepén született Jézus Krisztus. Ebben az időben, az ég felett volt egy különösen fényes csillagok, kiadott egy csodálatos fény, a Fenyő karácsonyfa közvetlenül elérte a kis pálmafa fejét körbe egy gyönyörű nyílás. Azóta kis barna fa a karácsony, ez elszámolt egy dicsőséges pozíciót.

Középkor, Németország népszerű vallási drámája, Eden játékban, Isten teremtése után Adam Eve elárulta Istenét, amikor az almás pálmafákkal borított játék, az "életfa", vagy "Jó és rossz tudomást fa ". Később, az életlevél a "fa az élet" költözött az otthoni, fenyő karácsonyfa szimbóluma megérkezésének megmentője. Ennek a szimbólumnak a fejlődésével, a tizenötödik században díszített fenyőfákkal vált szokássá.

A fenyőfák mutatták a menny királyságát. A fák tetején mutatott csillagok képviselik a különleges sztárt, amely a bölcs embert Bethlehem Jézus keresésébe irányítja. A csillagok fénye azt jelenti, hogy az Úr Krisztusja hozza a világ fényét. A fa alatt lévő ajándék Isten ajándékát jelenti a világ egyetlen fia, a remény, a szeretet, az öröm és a béke által. Tehát amikor a karácsonyi emberek díszítik a fenyőfákat.

A fenyőfák eredetéről szóló legenda: Azt mondják, hogy egy gazdálkodó egy éhes és éhes gyermeket kapott egy havas karácsonyi estén, ahol megemésztette a jókedvű karácsonyi vacsorát. Fenyő karácsonyfa A földön és áldott, azt mondta: "Minden évben, az ajándék tele ágak, elhagyva ezt a gyönyörű fenyő falu, visszafizeti a kedvességedet." A gyermek elment, a gazdálkodó megállapította, hogy a faágak kis fának alakultak, csak megértette a fogadást. Az eredeti Isten küldöttje. Ez a történet a fenyő forrásává válik. Később a történelmi adatok arra a következtetésre jutottak, hogy körülbelül 200 évvel az év folyamán a fióktelepeket díszeként kezdték használni, mint a karácsonyi ünnepeket.

Egy örökzöld fa fenyőfákkal vagy fenyőfákkal díszített gyertyákkal és dísztárgyakkal a karácsonyi ünneplés részeként. A modern fenyőfa Németországban született. December 24-én a németek rendeztek otthon egy fenyőt (az Éden kertjét), és elhelyezték rajta a kekszet, amely szentelték a szentélyt (a keresztény engesztelés jelét). Korszerű használata mindenféle sütés helyett szent kekszek, fenyő karácsonyfa, hanem gyakran hozzá szimbóluma Krisztus gyertyák. Ezenkívül a belső térnek van egy karácsonyi tornya is, fából készült háromszögszerkezet, sok kis rács van elhelyezve a Krisztus szobor, az örökzöld ágakkal és levelekkel díszített torony, gyertyák és egy csillag. Fenyő karácsonyfa A 16. századig a karácsonyi tornyok és az erdei fák összevonták fenyőfákba a fát.

A fa díszítésének fenyőfái a világon ugyanolyanok. Fenyőfákat használnak örökzöld fákban, többnyire négy vagy öt láb magas pálmafákkal vagy kis fenyőfákkal ültetve egy nagy virágcserépbe, a fa tele van színes kis gyertyákkal vagy kis lámpákkal, fenyő karácsonyfa, majd mindenféle Különféle dekorációk és szalagok, valamint gyermekjátékok és családi ajándékok. Miután a dekoráció jó, a nappali sarkán. Ha a templomba, nézőtérbe vagy nyilvános helyekre kerülnek, a fenyőfák viszonylag magasak, de a fa az ajándékozás alatt is elhelyezhető.