Fenyő az örök élet jelképe

Fenyő fa fa választéka fenyő okok: Karácsony van a téli, mert így a fenyőfák által használt örökzöld fák. Mivel a fenyő örökzöld, Ez örökzöld fa szimbolizálja az örök életet, a keresztények, akik hisznek Krisztusban.

Karácsonyi díszíteni a fenyő fa fa okok miatt:

Egyéni karácsonyi nyilvántartása szerint az első fenyő fa egy kis pálmafa a fehér oldalon a város. Az első éjszaka a Jézus születését, Szűz Mária és Szent József ment a hideg város, nagyon fáradt vagyok, a szűz többi a fa egy ideig, hogy kis pálmafa, mintha kedvelt úgy néz ki, kibontakozott ágai, hogy a Szűz Mária, hogy ellenálljon a hideg szél fúj. Az éjszaka közepén Jézus Krisztus született. Ebben az időben az ég úgy tűnt, különösen fényes csillag, kiadott egy csodálatos fény, karácsonyi fenyő, közvetlenül a kis hit palm tree fej, körözött a gyönyörű blende. Aztán, kis barna fa a karácsonyt, mivel elszámolni a dicsőséges helyzetben.

A középkori idők, a népszerű vallási dráma Németországban, a játék of Eden, Isten, létrehozása után az Adam Eve elárulta Isten, a játék-val egy fedett apple pálmafákkal, képviseli az "élet fája" vagy a "Tudni jó és a rossz fa". Később a levelet, az élet az "életfa" költözött, a Szabadító eljövetelét jelképe. A fejlődés e szimbólum, hogy a tizenötödik században karácsonyi fenyő díszített fenyőfák, vált egy szokás.

Fenyő fa fák rámutatott arra, hogy a mennyek országa. A csillagok a fa tetején pontozott képviseli a különleges csillag, amely a bölcs ember Jézus Betlehemben 's keresése. A fény a csillagok azt jelenti, hogy a fény az Úr Jézus Krisztus. Az ajándék a fa alatt képviseli keresztül a világ egyetlen fia Isten ajándéka: remény, szeretet, öröm és béke. Tehát, ha karácsonykor az emberek díszítik a fenyőfák.

Egy legenda arról, hogy a fa a fenyők eredete: azt mondják, hogy a mezőgazdasági termelő kapott egy éhes és éhes gyermek egy havas karácsonyi éjszaka, ahol ő evett egy pazar karácsonyi vacsora. A föld, és áldott azt mondta: "New Year's Day, az ajándék az ágak, így ez a falu szép fenyő, kedvességét visszafizetni." Gyermek maradt, a gazda talált, hogy a fa ágai fordult egy kis fa, ő csak érteni azok az eredeti recepciója egy hírnök Isten. Ez a történet lesz a forrása a fenyő. Később a történelmi adatok is következtetni, mintegy 200 évvel abban az évben, karácsonyi fenyő kezdte használni ágak, mint dísz, oly módon, hogy megünnepeljük a karácsonyi.

Az örökzöld fa a fenyők vagy pines készült gyertyák és díszek már része a karácsonyi ünneplés. A modern fenyő Németországból származik. A németek a fenyő (a tree a Garden of Eden) rendezett otthon a December 24-én Ádám és a nap a nap, és lógott a keksz, szimbolizálja a szentély (a jel a keresztény engesztelés). Modern mindenféle Szent kenyér helyett cookie-kat használ, de is gyakran hozzá gyertya Krisztus jelképe. Ezen túlmenően, a belső is van a karácsonyi-torony, egy fából készült háromszög struktúra, van sok kis rács helyezett Krisztus szobor, a lombozat örökzöld, fenyő-karácsonyfa gyertyák és egy csillag díszített torony. A tizenhatodik században karácsonyi tornyok és Eden fák egyesültek a fenyőfák, a fa.

A dekoráció a fenyőfák, a világ a világ úgy tűnik, hogy nagyjából ugyanaz. Fenyő használt örökzöld fák, többnyire négy vagy öt láb magas pálmafák, vagy kis fenyőfák, ültetett egy nagy virág edény belsejében, a fa tele színes gyertyát vagy kis fények, és akkor lefagy minden fajta A különféle díszítőelemek és szalagok , Gyerek játékok, és a családi ajándékok. A díszítés után is jó, a nappali sarkában. Ha az egyház, a nézőtér, vagy a nyilvános helyeken kerül, fenyőfák viszonylag magas, karácsonyi fenyő, de a fa is tesz az alábbi ajándék.