Pe karácsonyfa díszítő lépcső


Pe karácsonyfa a PE anyag felhasználása a karácsonyi levelek, a hűség és a nyomás, mint a szokásos PVCpe karácsonyfa jobb, a PE levelek gyártott fű fák közelebb a fa, a fogyasztói kedvence, karácsonyi helyezett otthoni vagy cég ajtó dekoráció, Ez több fokozat.

Pe karácsonyfa

Magas: 2,1 m (testre szabható)

Anyag: PVC levél

Fa lábak: vas lábak

Dekorációk: Nincs

Világítás: (opcionális fény vagy LED világít)

Közvetlenül a karácsonyra, és most az úton már láthatja, sok üzletet díszítettek pe pe karácsonyfa helyezett, vörös és zöld, fényes nagyon szép, pl karácsonyfa nem egy kis szimbóluma a karácsony, hogy Pe karácsonyfa Díszek, amelyek? Hogyan kell díszíteni a karácsonyfa? Kövesse Xiaobian megérteni a következő:

Karácsony most Kínában is nagyon népszerű fesztiválok, PE karácsonyfa naponta sok üzlet üzenetet díszítik karácsonyfa használt elindítani a légkört, és ez a f fa, mert a dekoráció a különböző anyagok, a hatás más , De a teljes dekoratív lépések vagy szinte látni, hogyan kell díszíteni a karácsonyfa

Dekoráció karácsonyfa Első lépés: először a karácsonyfadarab stent ki, hogy rögzítse a lombozat a támogató keret, befejező minden réteg karácsonyi levelek, így a lombozat bővítése. PE Karácsonyfa Díszített fenyőfa Második lépés: az ágak és levelek a karácsonyfa, ez nem korlátozott, hogy telepítve, a preferenciák elrendezés szerint a leggyakrabban használt módon a felső és az alsó kereszt, majd egy-egy összeállítás Az ágak, óvatos, nem túl finom, Tartsa egy kicsit a természetes testtartás a fa. PE karácsonyfa díszítve pe karácsonyfa 3. lépés: a következő elkezdheti megszervezni karácsonyi fények, az átlagos elrendezés világítás a lényeg. Lehet rétegezni a pe tree körül, vagy feltörni és lefelé. Végül gondosan kiválasztott ékszerek lógnak a fán. Annak elkerülése érdekében, hogy a kép túl bonyolult, javasoljuk, hogy ne válasszon túl sokféle ékszert, választhatja az azonos színű az árut, díszítve a pe fa váratlanul eredményeket.

Xiaobian emlékeztető: a karácsonyi fények elrendezésében ne tegyen túl sok húst, a legjobb, ha nem haladja meg a 300W-os fényeket, vagyis a 100W-os fények nem blokkolják a 3 karakterláncot; 50 & #; W lámpák nem dugnak 6 szálat, hogy ne égesse az izzót A A karácsonyi fények díszítése mellett a PE karácsonyi fát először meg kell vizsgálni a könnyű karórát normálisnak, majd elrendezni; És gyémánt karakterlánc, könnyű horog által okozott fény izzó hiba nem ragyog, az elrendezés különös figyelmet kell fordítania. Pe karácsonyfa díszítés befejeződött, miután a javaslatot, hogy óvatosan rázzuk az ékszereket, hogy szilárdan díszített a fa.

Pe karácsonyfa a karácsony fő dísze, mindaddig, amíg a karácsonyi fa díszített jó karácsonyi hangulat jött ki, karácsonyfa díszek és sok, a PE karácsonyfa kifejezetten mi, hogyan kell díszíteni pe karácsonyfa Xiaobian itt Be kell mutatni, és most sietünk, hogy kipróbáljuk.