A karácsonyi fák erőteljes ünnepi hangulatot adnak

Pe karácsonyfa előnyei: az egész fa jobban teli, jó nyomás, és nem könnyű deformáció. PE elhagyja a karácsonyfa előnyeit: biztonság, PE karácsonyfa tömörítés nem könnyű deformáció; Hátrányok: magasabb árak. A világos zöld fa körül körvonalazott világítási besorolás szerint: a rendes fára egy sor lámpával borított. Általában 50-100 lámpa sapka. Jellemzője: elég fényerő, nem korlátozódik a fa, alacsony árak.

A Pe karácsonyfa különféle színekkel rendelkezik az ágaknak, alkalmas különböző alkalmakra, fesztiválokra, karácsonyra, húsvétra, esküvői díszletekre, PE karácsonyfa ágakat különféle kiegészítők, beltéri és kültéri

Az emberek környezettudatosságának fokozása mellett a karácsonyfaipar is környezeti problémákkal szembesül, a nagyszámú erdei erőforrásból származó túlzott erdőirtás elpusztult, és ezáltal a talajerőforrások kiesése okozta a természeti környezet további károsodását. A zöld fa környezetvédelmi kérdések miatt egyre többen érintettek.

Az elmúlt években készült műanyag műanyag "pe karácsonyfa", nem csak a karácsony, hogy adjunk egy vastag ünnepi hangulat, hanem az emberek a világ minden tájáról, hogy támogassák az alacsony szén-dioxid-kibocsátású energiatakarékosság, PE karácsonyfa környezetvédelem fontosságát Az újrafeldolgozásra.

A növekvő aggodalomra okot adó környezeti problémák miatt a karácsonyfák környezetvédelmi problémáit egyre inkább értékelik az emberek. A jövőben sokkal környezetkímélőbb anyagi karácsonyi fa lesz. A közelmúltban a pvc és a pe peachwood anyag a mainstream, de sok mesterségesen használják a környezetbarát hulladékot, amely egy szimbólum a karácsonyi fa modellezés, PE karácsonyfa egyrészt a móka a karácsony, másrészt menteni A természetes erdei erőforrások. Dupla játékként írható le.

Ezért a vásárló a karácsonyfa választani a rendszeres gyártók, mert a rendszeres gyártók környezetbarát anyagokat, a fejlett technológia, átfogó szolgáltatások, nem csak a természeti erőforrások megőrzését elősegítheti, lehet egy ünnepi hangulat az ünnepi