Történelem

Fejlődése és alakulása

Karácsonyfa azt mondta, hogy először jelentek meg a római Saturnalia fesztivál-December közepén, Németország misszionáriusok nigusi a nyolcadik században egy függőleges fa szentelt El Nino. Ezt követően német fesztivál-December 24-én, mint Ádám és Éva, a garden of Eden otthon szimbóluma "paradise tree", a stand a torta, süti, egy szimbólum, a bűn és a gyertyák és a labda, Krisztus jelképe. Századi vallási reformátor Luther Márton, a megszerezni egy starry karácsony estéjén, design elrendezési otthon egy labda tele gyertyák és a karácsonyfa.

18. században kezdődik németországi evangélikus népszerű 19 század népszerű és Németországban az ország Németország mélyen gyökerező hagyományokat.

Elején a tizenkilencedik század, a karácsonyfa az Egyesült Királyság;

Közepén a tizenkilencedik század, Albert (Viktória királynő férje, Németország Prince) és népszerűsítő. Díszített gyertyák, cukorka és díszes péksütemények, Victorian karácsonyfát egy szalag és a papír láncok lógnak az ágak.

Már a 17. század karácsonyfa Németországból hozta bevándorlók Észak-Amerikában, XIX, és széles körben népszerű. Az Ausztria, és Svájc, és Lengyelország és Hollandia is nagyon népszerű volt.

Kínában és Japánban, a karácsonyfa, és a 19 század amerikai misszionáriusok telt, sok színes papír virágokkal díszített.