Optikai karácsonyfák is díszes

Fiber Optic karácsonyfa osztály változó fény fuvarozó tartozik a családi élet dekoráció területén. Áll a shell, a fényforrás, a szalag és a helymeghatározó eszköz optikai sugár alkotja a fényforrás és a rost csomag, Fiber Optic karácsonyfa között található színes sávok, és tud fuss folyamatos alatt a kis átviteli mechanizmus; A menüszalag felület van osztva két vagy több régiók, Fiber Optic karácsonyfa és a különböző régiók különböző színkombinációk által alkotott, minden régiónak megvan a saját törvénye színváltozás. A menüszalag, a rost csomag elhelyezése a hüvely, különböző ösvényeken a fiber optic huzal végéhez át fényt. A megfelelő optikai csomag ugyanazon a területen, a menüszalag bocsát ki fényt, az azonos színű, ugyanabban az időben, és a megfelelő optikai csomag a szomszédos régió bocsát ki egy másik színt, ugyanabban az időben.

Fiber karácsonyfa termelési folyamat. Optikai szálak egyenletesen elintézte egy sík vagy henger kétoldalas vagy egyéb ragasztók és levelek beillesztett együtt, Fiber Optic karácsonyfa közötti szög a rost és a kétoldalas ragasztó között a 40-85°, míg az irányba, a rost és a irányába a megállapodás, a levelek hasonlóak. A ragasztott szálak és a levelek egyenletesen seb ágak, az ágak Fiber Optic karácsonyfa és a szálak egyenletesen eloszló, és a fényes pontok találhatók a tetején a levelek. Az optikai karácsonyfa, ami történik, a módszer feltalálása, egyenletesen elosztott optikai szál, amely vakító fényt bocsájt ki, és díszes világító pont.

Optikai karácsonyfa magas biztonsági, teljesítmény, jellemzők színes sokféleség, van egy alap, a medence fa, tűz szarvasmarha, színes fények, színes medencék, stb, ez a karácsonyfa, használ optikai jellemzőit elveszíteni a karácsonyfa az elveszett a karácsonyi fa alsó medence telepített szín fényforrás, lövés a színes lámpa, a színes-medence felett, továbbítja, hogy az optikai kábelen keresztül végén így világítja meg a karácsonyfa, Fiber Optic karácsonyfa mert a szín-medence forog a karácsonyfa optikai feltárja a különböző színek a fény, a káprázatos színes karácsonyfa képezi.