Családi élet dekoráció mező tartozik optikai karácsonyfa

Rost karácsonyfa víz felhasználásával is, a szimuláció a karácsonyfák, többnyire vékony film színes papír, műanyag és kis lámpást összetételű.

Fiber karácsonyfa víz tartozik a családi élet dekoráció területén. Áll a shell, a fényforrás, a szalag és a helymeghatározó eszköz optikai fény színes sávok között helyezkedik el a fényforrás és a rost csomag áll, és tud fuss folyamatos a kis átviteli mechanizmus; Fiber Optic karácsonyfa a ribbon felületen van két vagy több részre osztható, és a különböző régiók különböző színkombinációk által alkotott, minden régiónak megvan a saját törvénye színváltozás. A szalag, Fiber Optic karácsonyfa keresztül a rost csomag elhelyezése a hüvely, a fiber optic drót végére különböző utak mentén fényt. A megfelelő optikai csomag ugyanazon a területen, a menüszalag bocsát ki fényt, az azonos színű, ugyanabban az időben, és a megfelelő optikai csomag a szomszédos régió bocsát ki egy másik színt, ugyanabban az időben.

A segédprogram modell célja, hogy egy optikai karácsonyfa a regény szerkezete és a szimulált karácsonyfa superior.

Fiber karácsonyfa áll számos, minden ága a több ágak előírt számú levelek, a fa rúd és a virágcserép rögzítése a fa rúd, amelynek jellemzője, hogy minden ága a több ágak áll egy csomó-ból mu több optikai szálak és legalább egy támogató rúd. ; Fiber Optic karácsonyfa minden optikai egy köteg-ból több optikai szálak vezető földelve van egy levél az ágon; A fa rúd áll egy optikai álló pluralitás az ágak, Fiber Optic karácsonyfa, melyben szerepel legalább egy alátámasztó fő rúd, és a szín állítható elektromos fényforrás rendezett a fa rudat, és a virágcserép található. Egy rögzített darab rendezett a fióktelep és a perifériás fa rúd.

Optikai karácsonyfa víz, mert az ágak és a fa szár készült optikai, és minden egyes, az optikai és egy darab kötés, a fa rudat, egy szín állítható elektromos fény, így minden optikai az intézkedés alapján a az elektromos leaf könnyű forrás a tapadás a levelek, a fej bocsát ki a színes pont fények, így a használati minta nem csak a regény szerkezetét, és friss.

Több ágak, levelek száma, egy fa rúd és a virágcserép segítségével rögzítse a fa lengyelek áll. Mindegyik az ágak a több gyökér szára áll egy köteg-ból több optikai szálak és legalább egy támogató rúd, és minden a több optikai szálak optikai vezető földelve van egy levél az ágon. ; A fa rúd egy optikai szakasza, amely a pluralitás az ágak, Fiber Optic karácsonyfa, melyben szerepel legalább egy alátámasztó fő rúd, és egy színes hangolható fényforrást elhelyezni a fa rudat, és található a virágcserép képződik. A használati minta alkalmas karácsonyi díszek és ajándékok.