Karácsonyfa szimbolizálja élet helyreállítási

Karácsonyfa az egyik leghíresebb a hagyományok, a karácsonyi ünnepek. Általában az emberek tesz egy örökzöld, mint a fenyő, egy házba, vagy szabadban, ezen a környéken: karácsonyi, és díszítse színes dekorációk és karácsonyi fények. És egy angyal vagy egy csillagot a fa tetejére. Egy örökzöld fa díszített gyertya dekoráció, részeként a karácsonyi ünnepek. A modern karácsonyfa Németországból származik. A németek díszíteni a fenyő (Eden fa) otthon December 24-én minden évben, Ádám és Éva, és lógni a palacsinta, a tetején, karácsonyfa jelképezi, a Szent kenyeret (a keresztény engesztelés mark). A modern időkben, a használata különböző cookie-kat, ahelyett, hogy a Szent kenyér, gyakran kíséri a gyertya Krisztus jelképe. Ezenkívül a belső van is felfegyverez-val egy karácsonyi torony, egy fából készült háromszögű szerkezet, forgalomba a szobor Krisztus, karácsonyfa, a torony díszített örökzöld növényzet, gyertyák és a star sok kis polcokkal. XVI. század a karácsony-torony és a Garden of Eden egyesültek a karácsonyfát.

Ez a szokás volt a német evangélikus egyház hívők körében a 18. században, de nem volt addig, amíg a 19. század hogy az ország lett népszerű, válik egy mélyen gyökerező német hagyomány. Század elején a karácsonyfa terjedt Angliába, és a férj, a Queen Victoria és a német Prince Albert voltak népszerűsítette a 19. század közepén. Victorian karácsonyfát díszített gyertyák, karácsonyfa cukorka és válogatott süteményeket, és ágak szalagok és papír láncok lógnak. A karácsonyfa 17th century elején hozta, hogy Észak-Amerika német telepesek, és népszerű-ban 19th évszázad volt. Ausztria Svájc, Lengyelország és Hollandia is nagyon népszerű. Kínában és Japánban, a karácsonyi fa vezette amerikai misszionáriusok 19 és a 20. század karácsonyfa színes virágokkal díszített.

Karácsonyfa története

Karácsonyi származik pogány szokások, mint a karácsonyfák is távoli múltra, és válik egy gyakori jelenség, sok kultúrában, télen. Karácsonyfák általánosan értelmezni, mint a karácsonyfa. Ősi pogány állítások fennmaradt a kereszténység, a karácsonyfa, és örökzöld fák ünnepe az élet újjászületését jelképezi.

Római Birodalom időszakot, ókori római mozaik (jelen Tunézia), mutatja a mítosz diadalmas India görög bor Isten és a férfi termékenység, Dionüszosz (Dionüszosz, modern tudósok gondol az Isten, a reinkarnációs) gazdaság egyik ága a tűlevelű fa. A keresztény folyamat ugyancsak meg kell erősíteni, az álom a kereszt ősi angol költészet (álom a Szent keresztre), amelyben a fa az Jézus kínzás kínzás eszköze. Karácsonyfa a vers is idézi a jó és rossz fák számolják Mózes meghatározását.

Modern váminformációs közvetlenül nem tudja bizonyítani a pogány szokások. A legkorábbi dokumentumok lehet visszavezetni Németországba században; Ingeborg Weber-keller, Marburg, európai antropológia professzora azonosított egy 1570-Bremen ipari Szövetség éves brosúra használata egy hideg inget, valamint alma, dió, dátumok, kókusz, karácsonyfa keksz és papír virágok díszítik a céh házak, hogy a gyerekeket a Szövetség azon tagjai, akik gyűjteni cukorkát a karácsony. Egy másik hivatkozási Basel, karácsonyfa, ahol egy személyre szabott inas végzett egy fa, díszített alma és a sajt, a város közelében 1597-ben van.

A a karácsonyfa díszek, úgy tűnik, hogy hasonló a világ minden tájáról. Mivel a karácsonyi télen, a karácsonyfa használatos örökzöld fák. Ez többnyire egy négy vagy öt láb magas kis pálmafa, vagy a kis fenyő, ültetett egy nagy Virágtartó, borított színes kis gyertya vagy izzók, karácsonyfa, és a sokféle dekoráció és szalagok, valamint a gyermekek játékok és ajándékok a saját családok. Miután díszítő, tedd a nappali sarkában. Ha a templom, a nézőtér, vagy a nyilvános helyen elhelyezve, a karácsonyfa viszonylag magas, karácsonyfa, és a fa is elhelyezhető az ajándék.

Szerint a karácsony vámügyi nyilvántartás az első karácsonyi fa a egy kis pálmafa, az út mentén, fehér hideg város. Az első éjszaka a Jézus születését, a Szűz Mária és Szent József, amikor mentek a hideg-fehér város, nagyon fáradtak voltak, és a szűz volt pihenő a fa alatt egy ideig, és a kis pálmafa, mint egy kedvelt, ágai bontakozott ki és adta a szűz a hideg szél. Az éjszaka közepén karácsonyfa Jézus Krisztus született. Ebben az időben különösen fényes csillag jelent meg az égen, csodálatos fényt kibocsátó közvetlenül-ba-a kis palm tree fej, körözött a gyönyörű rekesz. Azóta, a karácsony, a kis pálmafák foglal helyet dicsőséges pozíció. Mint a karácsonyfa, hogy népszerű a világ minden tájáról az csak a XIX. A középkorban, Németország egyik népszerű vallási drámák, a Garden of Eden, miután Isten ember, Ádám és Éva elárulta Isten, a játék-val egy pálmafa van borított-val Alma, "Élet fája", vagy ", hogy jó és a rossz fa." Később játék az "életfa" hűséges barátait a költözött haza, jelképezi az advent, a Megváltó. Ez a szimbolikus fejlődés, a 15. század díszítik a karácsonyfát vált.