Karácsonyfa jelképezi az életet

A karácsonyfa örökzöld, és ez az örökzöld fa szimbolizálja az örök életet, amelyet a keresztények Krisztushoz adtak. A hegyes fák a menny felé mutatnak. A fák tetején mutatott csillagok képviselik a különleges csillagot, amely a bölcs embert Bethlehem Jézus kereséséhez vezet. A csillagok fénye azt jelenti, hogy Jézus Krisztus fényébe hozza a világot. A fa alatt lévő ajándék Isten ajándékát jelenti a világ egyetlen fia, a remény, a szeretet, az öröm és a béke által.

A karácsonyfák általában örökzöld fákból készülnek, mint például a cédrus, az örök élet szimbóluma.

A karácsonyfa a karácsony egyik fontos eleme, a modern karácsonyfa Németországból származik, majd később fokozatosan népszerű a világon, karácsonyi ünnepekként az egyik leghíresebb hagyományban. A következő a Xiao Bian karácsonyfa gyűjteményének tanulmányozása a stíluson, remélem, hogy segíteni fogok.

1, ez a karácsonyfa nagyon szép. A csomagtartó egy csomó színes kis lámpát körbefuttatta, mint egy kis csillag, a zöld levelek között a pezsgő. Karácsonyfa Az ágak különféle díszítésekkel vannak felfüggesztve.

2, a távolság, a karácsonyfa, mint egy zöld korona. Távol, a karácsonyfák fő fája nagyon vastag, két emberre támaszkodhat. A csomagtartó kanyargós, karácsonyfa, mint sok python körül. A fa számos hegre taposott, mint egy sebesült veterán.

3, a családomnak karácsonyfaágak vannak, sötétzöld levelek sok kis dísztárgyon lógnak. Vannak Mikulás, kis Ling tál, kis golyó és gyönyörű díszdoboz és így tovább. Sok karácsonyfa lámpás lámpa van. Amikor bekapcsolja a hatalmat, mint egy csomó színes csillag, a szempillantás alatt.

4, anyám és én először választottunk egy karácsonyfa, ez magasabb, mint én! Aztán elkezdtük gondosan kiválasztani a finom kis medál díszítésére a karácsonyfát. Kiválasztottam egy gyönyörű nagy ötágú csillagot, a külső ezüst, ami rózsaszín, az arany közepén hímzett angol "Boldog Karácsonyt", úgy néz ki, mint egy csillogás; Az arany körkörös gyermekeket választottam, néhány darabja van a zöld levelek alatt, zöld levél két fényes piros gyümölcs közepén és egy gyönyörű kis piros virág. Anya felkapott egy csomó élénkpiros szőlőt, a sárga orr fölött, a karácsonyfa fényes szőlője tükrözheti az anyámat, és mosolyogok. Mi is választottunk egy kedves karácsonyi hóembert, piros nyomtatott rajongó, három fehér hab hó darab és egy doboz színes villogó fények.

5, sokféle karácsonyfák, természetes fenyő- és ciprusfák, mesterséges karácsonyfa és fehér karácsonyfa. Minden karácsonyfát dísztárgyak díszítenek, de minden fa tetején egy nagy csillagnak kell lennie, három fivér szimbóluma, hogy kövesse a csillagot, és megtalálja Jézust, a karácsonyfát, és csak a család családja adhatja ezt a reményt. Star lóg.

6, a levelek a karácsonyfa zöld egész évben, vannak világos zöld, sötétzöld. A hosszú levelek kerekek, majd növekednek tüskék. Végül a levelek hat szarvot, sötétzöldet és zöld színt hoznak létre. A levelek megérintették a kezét, mint a tigris karmai. Tehát az emberek "tigrisfa" -nak nevezik.