Karácsonyfa díszek

A karácsonyfa a karácsonyi ünnepség része, gyertyákkal és díszekkel, amelyek fenyőfákat vagy fenyőket díszítenek. A modern karácsonyfa Németországban született. A németek december 24-én, az Ádám és a nap napján, egy otthont rendeztek egy fenyőfán (az Édenkertjének fája), és a szentélyt jelképező kekszet (a keresztény engesztelés jelét) felfüggesztették. Mindenféle sütemények modern használata a szent kenyér helyett, de gyakran hozzáadta a Krisztus gyertyák szimbólumát is. Ezenkívül a belső térnek van egy karácsonyi tornya is, fából készült háromszögszerkezet, sok kis rács van elhelyezve a Krisztus szobor, az örökzöld lombkoronával díszített torony, karácsonyfa gyertya és egy csillag. A 16. században a karácsonyi tornyok és az erdei fák összevonták a karácsonyfákat

Most egyre több ember karácsony, sok család szereti a karácsonyi karácsonyi vacsorát. Amellett, hogy jobb eszik, hanem azt is, hogy otthon, hogy díszítse a hangulatot ah. Karácsonyfa a legalapvetőbb karácsonyi dekoráció, az előző karácsonyfa nagyon nagy, ha nem udvar nem vesznek részt a. De most a karácsonyfa nagy, kicsi, összetett és elvont. Még ha nincs is kastélya, a Karácsonyfa is otthon tarthat karácsonyi fát.

ajánl

Fa karácsonyi díszek

Ez a karácsonyfa durva kender kötélből készül, lézeres véséssel, finom és gyönyörű. Általában rengeteg díszítés van, de a legtöbb monoton jellegzetesség, élénk színek ünnepi hangulat. Ha nincs hely, akkor a karácsonyfa, az ablakpárkányon vagy az ajándékdobozon lévő kötélen is felakaszthatja őket, hogy barátokat és rokonokat adjanak, a karácsonyfa meglepetés.

Vannak, akik azt mondják, hogy a világ leginkább környezetbarát dolog a karácsonyfa, csak évente egyszer, és a nyersanyagok nem romlanak le. De valójában a karácsonyfa napi használata van. Például ez a karácsonyfa alakú jegyzet mappa. Amellett, hogy képesek legyenek az asztalra helyezni, amikor a bútorok, de a megjegyzés feljegyzései is rögzítik az elfelejtett fontos események elkerülését. És ez fém huzalos megjelenésű, de az emberek is láthatják, hogy a karácsonyfa nagyon finom lehet.

A fa, néhány egyszerű szín, kevés puha friss szín, karácsonyfa, és néhány nagy piros és zöld fesztivál színű, ez egy fafa az utolsó ilyen. A világos színek nem fejezhetők ki, csak azt lehet mondani, hogy a nagy tisztaságú Piros piros, a zöld zöld. És néhány üreges kör közepén, mindegyikben vannak fából készült babák, milyen hóember ah, Mikulás ah Négy sarka ugyanaz, mint a torony ősi tornya, amely ugyanazt a tornyot lógja. Ahhoz, hogy az egész karácsonyfa frissen frissüljön.

Méhsejt papír virág virágok karácsonyfa

Az első néhány erdő, a karácsonyfa drótja befejeződött, ezek a srácok a mérettől függetlenül, nagyon kemények. Ha a webhelynek változtatnia kell, akkor nem túl kényelmes. Szerencsére van egy karácsonyfa virágos húzással. A karácsonyfa tevékenységének elve is nagyon egyszerű. A papírt ragadós módon kell összekötni, miután kinyitotta a méhsejt alakot. És akkor egy fordulat, háromdimenziós kúpos karácsonyfa lett. Nem jó? És ez általában könnyen tárolható. Csak hagyd, hogy felhúzódjanak, egy lapra a sorban. A második év is használható, azt mondhatjuk, hogy a leginkább környezetbarát és hatékony karácsonyfa is

Nagy karácsonyfa

Az otthon nem a hely hiánya, csak a hiánya a légkör a család földje, kap egy nagy karácsonyfa otthon vagy nagyon jó. Bár nem számít, mennyi lehet a karácsonyfa, de sokan csupasz fák, a fenti díszítés, hanem vásárolni a saját. Mennyit kell megvásárolni, hogyan lehet a probléma. Ha olyan személy vagy, aki nem akarja ezeket figyelembe venni, akkor ez a fa nagyon alkalmas az Ön számára. Karácsonyfa Különböző díszítésű. Ön megkapja az árut, nyissa ki a csomagot, csak összeszerelésre van szüksége, majd a díszleteket csak finom barátaival akasztja fel.

DIY karácsonyfa

Bár felhasználható a késztermék készítéséhez, nagyon kényelmes, de hiányzik a szórakozás élménye. Ha nem reális, hogy egy 6 méter magas karácsonyfát vegyen fel, akkor karácsonyi fát készít, mint egy karácsonyi kártya? A koreai fa félkész termék. Valószínűleg a vázlat és az alakzat húzódik. Csak vágja le őket, és összeszerelje őket. A közepén a karácsonyfa vannak rétegek a hó, nagyon érzi Meng, nagyon aranyos.