Karácsonyfa fények vízálló tulajdonságokkal

A karácsonyfadíszeket főként ünnepi díszítésre és karácsonyi díszítésre használják, vízálló tulajdonsággal és közvetlenül a vízbe. A termék főbb jellemzői: vízálló, környezetvédelem, a hőmérséklet vége, kis mennyiségű villamos energia a feszültség végén, karácsonyfadarab hosszú élettartamú, széles alkalmazási területek, könnyű karórák sokféle modellező könnyű lánc és a különböző típusú nehéz kézműves.

Karácsonyfadarab színe: piros, sárga, zöld, kék, fehér, meleg fehér, lila, rózsaszín, RGB és színes, színes fények világosak, villogó változások, hullámos változások, folyamatos változások, változások, fokozatosan sötét változások, színes és más változások, nagyon szép.

Karácsonyfadarab sorozat: hópehely, ötágú csillag típusú, virágos, gyémánt típusú, rizs gabonatípus, karácsonyfa, kör alakú és így tovább!

Karácsonyfa fények vonal távolságot lehet szabni az ügyfél igényeinek megfelelően, a hagyományos vonal távolság: 3cm.5cm.6cm.10cm.15cm.20cm.30cm és más hagyományos fény

Karácsonyfa könnyű telepítés könnyű használni, csak dugja be a dugót a lámpa körül a kívánt helyre, adja meg akarja elhelyezni az alakot, karácsonyfát a fény, majd húzza a tápegységet, könnyű string azonnal világítani fog a fényt, amit és hatása vízhatlan, alacsony energiafogyasztás, zöld és szennyeződésmentes és praktikus, beltéri és kültéri könnyű, nem melegítenek leves nélkül, a kezek bármilyen érintés, biztonságos és megbízható, Karácsonyfa világos puha és magas fokú a gyors és egyszerű kezelhetőség, a könnyű játék Az idős gyermekek gondozása alkalmazható, az emberi dizájn terméke, így megmentheti a baj telepítésének nehézségét.

Karácsonyfa fények Jellemzők: energiatakarékos, hosszú élettartamú, színes, modellező gyönyörű, változatos, könnyű és puha, biztonságos és megbízható teljesítmény akár több tucat könnyű mód kiválasztása lehet monokróm változások, sebesség jitter változás, színes színes, színes gradiens A legnagyobb előny az IP65 vízálló minősítés, a karácsonyfadarab a beltéri és kültéri fényekkel, mint például a KTV, a bár, a városi fény projekt, a karácsonyi dekoráció, az ünnepi dekoráció.

Műszaki adatok:

Huzal színe: réz, ezüst, arany, fekete, színes, a vendégek igényei szerint.

Modellezés: magok, hópelyhek, szív alakú, ötágú csillag, karácsonyfa, karácsonyfa világos nyolcszögletes virágokkal, koponyákkal. Kérése szerint új alakzatokat tervez.

Szín: piros, sárga, kék, zöld, fehér, meleg fehér, rózsaszín, lila, színes, RGB.

Feszültség: 3V / 4.5V / 6V / 12V / 24V. Biztonságos és megbízható teljesítmény konfigurálható 2A, 2AA, 3AA, 4AA, 2CR2032 elemtartók, 12V-os, karácsonyfa 24V-os fényforrással és egyéb transzformátorokkal.