A karácsonyfadíszek a fesztivált egyre mozgóbbá és fényesebbé teszikEgyre több ember a Krisztus szél karácsonyával, elkerülhetetlenül díszíteni a karácsonyfa költsége az agy. A karácsonyfa lámpa a legalapvetőbb dekoráció, az arány megfelelő, a kanyargós lógó kecses karácsonyfa lámpa teszi a fesztivál mozgékonyabb és fényesebb.

1, az első az, hogy kiválassza a megfelelő helyet a karácsonyfa díszítésére.

Az ajtón keresztül kinyithatod az ajtót, hogy lássuk, hol az első szem gyakran esik otthon, ahol összegyűlik a fény, és ezúttal ott elhelyezhetjük a karácsonyfát, de a karácsonyfa fényével, mint a kandalló szélén vagy a kandalló szélén. ablakfal, a megfelelő hely.

2, válassza ki a megfelelő karácsonyfa fényeket.

A fesztivál díszítése tükrözze az Ön személyes preferenciáját. Ha hagyományosabb stílust szeretne választani, válassza ki a sokféle színű izzólámpát, a karácsonyfa fényt, és ha energiát szeretne, válassza az energiatakarékos karácsonyfa lámpát.

3, hány fényforrásra van szüksége?

Szakértő TIPP: A 7 láb magas karácsonyfa, legalább 500 kis fény, minden 1 lábnál több, mint 100. Ha szereted a fényesebb megjelenést, használhat 150 izzót lábat magasra. Természetesen a karácsonyfa szélességének kiszámításához, annál nagyobb a karácsonyfa, a karácsonyfa fényének kerülete, annál nagyobb az izzó.

4, készítse el az eszközöket.

Minden évben az Egyesült Államokban a karácsonyfa díszítésében sérült emberek száma meghaladja a 15 000-et, ezért ne felejtsd el előkészíteni a megfelelő eszközöket a karácsonyfa díszítése előtt. Például használjon villanyszerelő létrát a széklet helyett, hogy felemelje azt, a karácsonyfadarab segítségével egy szabványos vezetéket és teljesítmény-meghosszabbítást használ; a karácsonyfa világítótestje nem lehet túl sok, az 500-as egy string, ha többet kell felosztani több szálra a csatlakozóhoz való csatlakoztatáshoz.

5, a karácsonyfa felgyújtja az ezredet

A karácsonyfa lámpát, amelyet a karácsonyfa köré tekintenek, először egy csoportba került, ami feleslegesnek tűnt. Valójában ez elkerülhető a karácsonyfadíszek díszítésében, valamint a karácsonyfa lámpájának könnyű elvenni, egy kézzel kanyargós, nem zavaros, karácsonyfából készült fény, amely kockáztatva magának a kiütés veszélyét.

6, egyszerű tekercselési módszer

Először is, a karácsonyfa lámpa erejét, hogy a kanyargási idő alatt vizuálisan láthassa a formáció mintáját, a fa tetejétől lefelé díszítve.

Ha a karácsonyfa egy sarokban van elhelyezve, a Karácsonyfát a fénykel lehet húzni a fa egyik oldaláról a másik oldalra, a karácsonyfa eleje mentén az aljára.

Ha a karácsonyfa az ablak előtt van, akkor megfordíthatja a fát 360 fokkal, és megnézheti a fényeket oda-vissza.

Mint az elegáns függőleges vonal? Szintén nagyon egyszerű, csak a vonal alatt a távolság, hogy nagyobb, annak érdekében, hogy megfeleljen a fa alakját.

A lámpák egy kicsit 3D-ként történő elkészítéséhez a fa fényeit az ágak között lehet eltakarni.

Egy szóval, élvezni fogja a nyaralását.

7, a karácsonyfa fények elrendezése a fejlett tippeket

A, sokkal szebb a karácsonyfadíszek különböző színeit összecsomagolni. Fehér karácsonyfa A fények a legfontosabbak, karácsonyfák a fényben, majd hozzáadják a monokróm vagy többszínű karácsonyfadíszeket.

B, használjon újratölthető lámpákat, drót vállfákat és körmöket, hogy különböző formájú művészeti karácsonyfák fényeit. Vágja le az akasztót a fogantyú felett, és csavarral csavarja be egy fa, csillag vagy más alakzatba, majd csavarja be a karácsonyfa lámpáját, és tegye rá a könyvespolc vagy az ablak szélére.

C, csavarja be a karácsonyfa fényeit a szabadban. Először csavarja be a csomagtartót, majd csavarja be az ág végére. Éjjel után, a karácsonyfák fényében láthatja az egész fát, mint egy mesebeli hatás.

8, miután a szezonban kapni

Általában a Valentin-nap előtt, hogy eltávolítsák a karácsonyfa dekoratív fényeit. Tisztítsd meg a karácsonyfadíszeket a faindítás aljától, lassan a karácsonyfa lámpáját lassan egy ezredbe csavarva, a Karácsonyfa fényével végül minden racionális a szekrényben a következő évben használni.