Karácsonyfa fények Add Ünnepi CheerA karácsonyfa lámpa és a fa formájú ötletes kombináció egy újfajta tájdekorációs világítás. Megjelenés forma életszerű, szép, praktikus. az első választás a városvilágítás és az udvar díszítéséhez.

Karácsonyfadíszek főként a karácsonyi ünnepek, a karácsony, a szilveszter, a valentin-nap, a parti és az esküvő és egyéb ideális díszek, a karácsonyfa, a nappali, a hálószoba, a lépcsőház folyosója, az udvar, a kert és bármely hely gondoljon arra, karácsonyfát a világossággal, hogy hozzáadja az ünnepi hangulatot és a romantikus hangulatot.

Egyre több ember a Krisztus szél karácsonyával, elkerülhetetlenül díszíteni a karácsonyfa költsége az agy. Karácsonyfa Karácsonyi fények a legalapvetőbb dekoráció, a megfelelő, kanyargós lógó megfelelő karácsonyfa karácsonyfa fények lehet, hogy a fesztivál mozog és fényesebb. De a karácsonyfa karácsonyfa lámpa pontosan mennyit, hogyan kell kiválasztani, hogyan kell lezárni?

1, az első az, hogy kiválassza a megfelelő helyet a karácsonyfa díszítésére.

Az ajtón keresztül kinyithatod az ajtót, hogy lássuk, hol az első szem gyakran esik otthon, ahol összegyűlik a fény, és ezúttal ott elhelyezhetjük a karácsonyfát, de a karácsonyfa fényével, mint a kandalló szélén vagy a kandalló szélén. ablakfal, a megfelelő hely.

2. válassza ki a megfelelő karácsonyfa fényeket.

A fesztivál díszítése tükrözze az Ön személyes preferenciáját. Ha hagyományosabb stílust szeretne választani, válasszon egy izzólámpát a sokféle színnel, a karácsonyfát a fénykel, és ha energiát akar megtakarítani a bolygón, válasszon egy energiatakarékos LED karácsonyfa lámpát.

3, hány fényforrásra van szüksége?

Szakértő TIPP: A 7 láb magas karácsonyfa, legalább 500 kis fény, minden 1 lábnál több, mint 100. Ha szereted a fényesebb megjelenést, használhat 150 izzót láb magasra. Természetesen a karácsonyfa szélességének kiszámításához, a karácsonyfa fénynél is nagyobb a karácsonyfa kerülete, annál nagyobb az izzó.

4, készítse el az eszközöket.

Minden évben az Egyesült Államokban a karácsonyfa díszítésében sérült emberek száma meghaladja a 15 000-et, ezért ne felejtsd el előkészíteni a megfelelő eszközöket a karácsonyfa díszítése előtt. Például használjon villanyszerelő létrát a széklet helyett, hogy felemelje azt, a karácsonyfadarab segítségével egy szabványos vezetéket és teljesítmény-meghosszabbítást használ; a karácsonyfa világítótestje nem lehet túl sok, az 500-as egy string, ha többet kell felosztani több szálra a csatlakozóhoz való csatlakoztatáshoz.

5, a karácsonyfa felgyújtja az ezredet

A karácsonyfa lámpát, amelyet a karácsonyfa köré tekintenek, először egy csoportba került, ami feleslegesnek tűnt. Valójában ez elkerülhető a karácsonyfadíszek díszítésében, amelyek együtt vannak egymással összekulcsolva, továbbá a karácsonyfa lámpát is könnyedén el lehet vinni, egy kézzel kanyargó, nem zavaros, karácsonyfadarabot, amely kockáztatva magának a kiütés veszélyét.

6, egyszerű tekercselési módszer

Először is, a karácsonyfa lámpa erejét, hogy a kanyargási idő alatt vizuálisan láthassa a formáció mintáját, a fa tetejétől lefelé díszítve.

Ha a karácsonyfa egy sarokban van elhelyezve, a fa egyik oldaláról a másik oldalra húzható, karácsonyfát a karácsonyfa elején, az aljára.

Ha a karácsonyfa az ablak előtt van, akkor megfordíthatja a fát 360 fokkal, és megnézheti a fényeket oda-vissza.

Mint az elegáns függőleges vonal? Szintén nagyon egyszerű, csak a sor alatt a távolság, hogy nagyobb, karácsonyfa a fény, hogy megfeleljen a fa alakját.

A lámpák egy kicsit 3D-ként történő elkészítéséhez a fák lámpáit az ágak között lehet eltakarni.

Egy szóval, élvezni fogja a nyaralását.

7, a világítás elrendezése a fejlett tippek

A, sokkal szebb a karácsonyfák különböző színeit összecsomagolni. Fehér karácsonyfa A fények a fő, majd adja hozzá a monokróm vagy többszínű karácsonyfa fények.

B, használjon újratölthető lámpákat, drót vállfákat és körmöket, hogy különböző formájú művészeti karácsonyfa fények. Vágja le a horogot a fogantyú felett, és csavarja be egy fának, karácsonyfa fényes csillaggal vagy más formával a bilincsrel, majd csavarja be a karácsonyfa lámpáját, és tegye rá a könyvespolc vagy az ablak szélére.

C, csavarja be a karácsonyfa fényeit a szabadban. Először csavarja be a csomagtartót, majd csavarja be az ág végére. Éjjel után, láthatja az egész fát, mint egy mesebeli hatás.

8, miután a szezonban kapni

Általában a Valentin-nap előtt, hogy eltávolítsák a karácsonyfa dekoratív fényeit. Tisztítsd meg a karácsonyfadíszeket a fa kezdete alól, lassan a karácsonyfa lámpáját egy ezredbe csavarva, végül a következő évben a raktárban minden racionálisan használható.