Karácsonyfa fény egy jó hely, hogy hozzon létre egy meleg karácsonyi hangulat


Karácsonyfa fények és fa alakú zseniális kombinációja, olyan új típusú táj dekoratív világítás. Megjelenés modellezés, valósághű, gyönyörű, praktikus. Van egy jó hely, hogy a karácsony meleg hangulatot árasztanak.

Karácsonyfa fény egy olyan új típusú szimulációs lámpák táj. Karácsonyfa a világos környezetvédelmi, hosszú élettartamú, gyönyörű. Fa levelek a szimuláció anyagok, fényforrás-a LED, a magasság általában 2-7 méter, széles körben használják a tér, udvar, szabadidős tér, lobbyban és más helyeken. Karácsonyfa a fényt az energia-megtakarítás és a tartós funkciók teszik fel a hagyományos táj fények, hiánya a forradalmi termékeket hasonló lámpák.

két. Elemzés:

(1) az ár, a fa fény alapja a magassága a lámpa, átmérője és a levelek számát (a levelek és a LED részecskék az azonos lámpa) és a szín, a lámpa (szín piros, sárga, kék, fehér zöld és rózsaszín, karácsonyfa a fény piros és sárga a legalacsonyabb árat, majd kék, fehér, zöld és rózsaszín a legmagasabb) kiszámításához a méret a fa fény, hogy a környezetre a fa lámpák és a fények segítségével tervezhet. Most használjuk a fa lámpa magassága általában fedett 70 cm - 350cm, szabadtéri 400cm - 700cm, testreszabható az aktuális igényeknek.

2. anyag megnevezése:

LED fa fő szár az acélcső, acélcső vagy acél, outsourcing szimulációs kéreg elágazik. Használnak, hogy megakadályozzák a magas hőmérséklet 60 fok / alacsony hőmérséklet-35 fok / UV / anti-aging környezetbarát anyagok, a levelek rugalmas anti-aging, az anyag a fényforrás, a Christmas tree fények, vízálló, alacsony nyomású alacsony élettartam hosszú életet.

3. Christmas tree lámpa feszültség és a védelmi szintek leírása:

220 v feszültség bemeneti, fa fényforrás tényleges feszültség 12-54 v (beépített transzformátorral), energiatakarékos, biztonsági használata garantálja. Karácsonyfa fények különböző-ból más LED-es világítás termékek, karácsonyfa a fény egyenáramú kisfeszültségű csökkenthetők az időjárás okozta károk miatt a szabadtéri, és akkor add fény kettős hő zsugor cső védelme hatékonyan lehet elkerülni a szél és a víz kár.

(4) a beszerelési és karbantartási utasítások:

Levelek és LED részecskék fény rögzített minden ága, az építőipari oldalról mindaddig, amíg a termék maga a kapcsolat-slot rögzített, karácsonyfa a fény, és akkor a főtengely és a megfelelő erő kábel csatlakozó is csatlakoztatható, erős és kényelmes. Karácsonyfa lámpa karbantartást, mint más táj fények, egyszerű és kényelmes, csak kell eltávolítani a fény húr, telepítése egy új fény karakterlánc lehet.