Karácsonyfa lámpa tekercselés módszer


Egyre több ember a Krisztus, mint a karácsony, nem tud segíteni kell rendezni a karácsonyfa de költeni egy kis eszet. Karácsonyfa fények a legalapvetőbb dekoráció, arányának megfelelő, kanyargós lógó tree csengő, hogy az ünnep több mozgó több fényes. De a számos Christmas tree fények a végén hogyan válassza ki hogyan kanyargós ez?

1, először meg kell választani a megfelelő helyen, lakberendezési karácsonyfa.

Akkor nyomja meg az ajtót az ajtó, és látni, ahol az első hely gyakran esik otthon, hol a helye a fény összegyűjtésére, ebben az időben tudunk rakni a karácsonyfa van, de, mint a szélén a kandalló vagy ablak, a szélén a karácsonyfa a fény a fal, az is a megfelelő helyen.

2 válassza ki a megfelelő Christmas tree fények.

A dekoráció, a fesztivál tükröznie kell a személyes preferenciák. Ha szereted a hagyományos stílus, úgy dönt, hogy használja az a fajta nagy különböző színű izzók; Karácsonyfa a fény, ha azt szeretné, hogy menteni a bolygót, az energiatakarékosság válasszon energiatakarékos LED-es karácsonyi fa világos sáv.

3, hány fények

Szakértői Tanács: 7 láb magas karácsonyfát, legalább használ 500 kis fények; minden magasabb 1 láb növeli a 100. Ha szereted a több ragyogó külsőt, használhatja a 150 izzók / láb magas. Persze a szélessége a karácsonyi fa szerepeljenek, annál nagyobb a hét a karácsony fa, szükség több izzók.

4, kész szerszámok

Minden évben az Egyesült Államokban, mert a karácsonyfa díszítés megsérült, több mint 15.000 segélykérõ szám, tehát előtt a karácsonyfa dekoráció ne feledje, hogy készítsen jobb szerszám. Mint például az elektromos létra, és nem véletlenül talál egy széken pad magas; Karácsonyfa a fény a szabványos vezeték és kábel hosszabbító elosztóval; minden karakterlánc a karácsonyfa izzó nem vedd túl sok, mintegy 500 karakterlánc, ha szüksége van több kell osztani több vonósok a dugó csatlakozik.

5, a Christmas tree fények megjelöl együtt

Lesznek csomagolva a fa az első Christmas tree fények egy labdát, karácsonyfa a fény ez úgy hangzik, egy kicsit redundáns karácsony. Valójában, ez lehet elkerül a díszítés a Christmas tree fények között a kusza együtt, továbbá célszerű, hogy az óra karácsonyfaizzók, kanyargós, nem rendetlenség, dacolva a kockázatát, hogy a botlás a saját kezét.

6, egyszerű kanyargós módszer

Először kapcsolja be a Christmas tree fények, hogy mikor lehet intuitív, hogy díszítik a mintát felülről lefelé a fa kialakulása.

Ha a karácsonyfa, a sarokban, akkor a fa érintett oldalról a másik oldalra, karácsonyfa a fény az első a karácsonyi fa díszített alján lehet.

Ha a karácsonyfa elé az ablak, lehet sétálni a fa 360 fokban, előtt és után láthatjuk, hogy a fény.

Mint elegáns függőleges vonalak is nagyon egyszerű, karácsonyfa fény, de a nagyobb, annak érdekében, hogy megfeleljen az alakja a fa alatt a vonalak közötti térköz.

Akarom, hogy értelme a fény egy kis 3D, körbe lehet folyatni, az ágak-a fa fa fények között.

Röviden az ünnepi tetszik.

7, a könnyű elrendezése a speciális tippek

egy, a Christmas tree fények együtt csomagolva különböző színű lesz szebb. White Christmas tree fények, és adja hozzá a fenti monokróm vagy többszínű karácsonyfa fények.

b, és hagyja, hogy újratölthető lámpa, vezeték fogas néhány köröm termelni különböző formájú art Christmas tree fények. Először vágjuk ki a horgot a fogas, tetején, majd csavarja be egy fa, karácsonyfa a fény csillag vagy más alakú fogó, aztán betakar a Christmas tree fények és végül lefagy a szélén a könyvespolcon vagy az ablak széle.

c, a Christmas tree fények csomagolva a fa kültéri. Először a törzs köré, és majd csomagolják az ágak vége felé. Után az éjszaka lehet látni az egész fa is világít, mint egy mese hatása.

8, Utószezonban felvételi

Általában a Valentin-nap előtt, hogy a karácsonyfa, hogy távolítsa el a dekoratív világítás. Tisztítsák meg a fa, ha a fa alján a fa, lassan a Christmas tree fények egy labdát, és végül lehet egy ésszerű módja annak, hogy megkapja a szekrényben jövőre majd.