Karácsonyfa lámpa teljesítménye nagyon stabil


Egyre több ember a Krisztus, mint a karácsony, nem tud segíteni, de hogy intézkedik a karácsonyfa kis eszet. Szent Christmas tree fények a leg--bb alap díszítése, a jobb oldalon, a függő, a Christmas tree-fa fa kanyargós aránya, hogy a fesztivál több mozgó és több fényes.

Emlékszem, hogy illeszkedjen a megfelelő eszköz előtt díszítették a karácsonyfát. Mint például az elektromos létra, és nem véletlenül talál egy széken pad magas; a szabványos vezeték és kábel hosszabbító elosztóval; minden karakterlánc a Christmas tree fények a hagyma nem vedd túl sok, körülbelül 500 karakterlánc, karácsonyfa a fény ha u szükség több kell osztani több vonósok csatlakoznak a dugót.

Együtt világít a karácsonyfa

Lesznek csomagolva a karácsonyfát az első Christmas tree fények be a labdát, úgy hangzik, egy kicsit redundáns. Valójában, ez lehet elkerül a díszítés a Christmas tree fények között a kusza együtt, továbbá célszerű, hogy az óra karácsonyfaizzók, kanyargós, nem rendetlenség, karácsonyfa a fény braving a kockázatát, hogy a botlás a saját kezét.

Egyszerű kanyargós módszer

Először kapcsolja be a Christmas tree fények, úgy, hogy amikor ösztönösen látjuk a kialakulását a minta, a csúcsra, a fa, hogy díszíteni.

Ha a karácsonyfa, a sarokban, akkor a fa érintett oldalról a másik oldalra, karácsonyfa a fény az első a karácsonyi fa díszített alján lehet.

Ha a karácsonyfa elé az ablak, lehet sétálni a fa 360 fokban, előtt és után láthatjuk, hogy a fény.

Karácsonyfa fények is ismert, mint a LED-es lámpák, az angol neve az úgynevezett LED-szalag, ez a termék alakja, mint egy szalag, valamint a fő termék az eredeti LED, így hívták a Christmas tree fények. Ez általában áll a lámpa gyöngyök, áramköröket, karácsonyfa, Light PVC alapanyag és így tovább.

Teljesítménye és jellemzői Christmas tree fények

1. Christmas tree fény importálandó forgács csomag a fénykibocsátó dióda fény forrása;

2. Christmas tree fény szögének design a nagyobb, fél-szög szög > 120 fokos, egységes színű, foltok;

3. Christmas tree LED dedikált állandó feszültségű tápegység, a pálya vonalvezetése a folyamatos hurok, könnyű választéka munka teljesítménye nagyon stabil, úgy, hogy biztosítsák a normális élet > 50,000 óra;

4. Christmas tree fények szín konzisztencia, szín piros, sárga, zöld, kék, fehér, meleg fehér;

5. Christmas tree könnyű telepítés, kényelmes és gyors, egy egyszeri injekció vízszigetelés kezelés, vízálló fokozatú IP65 műanyag részek kártya pozíció, telepítése után nem kell olyan tartozékok, karácsonyfa a fény lehet telepíteni közvetlenül a word lyuk és rögzített;

6. Christmas tree fények, hogy vállalják a perforált karácsonyfa feldolgozása;

7. Christmas tree fények lehet színes és tele színes vezérlő színes ugrás, színátmenet, fekete-fehér, karácsonyfa a fény színes csapkod és egyéb hatások eléréséhez.