A karácsonyfa egy alapvető dísz a karácsonyi ünneplésre

A karácsonyfa összhangban áll a karácsonyi díszek ünneplésével, de a karácsonyi ünneplés része is. Ha nincs karácsonyfa otthon, akkor nagyban csökkenti az ünnepi hangulatot.

December 24-én hívják Karácsony, a családi összejövetel, együtt karácsonyi vacsora, minden ajándék pillanat. A karácsonyfa a fesztiválok számára fontos. Általában kicsi fenyőfákkal vagy fenyőfákkal borítják, és az ágakat dísztárgyak, ajándékok és lámpák borítják. Karácsonyfa A fák tetején egy fényes csillag van, amely jelzi, ahogyan a keleti három király a Betlehembe megy. A legenda szerint a német vallási reformátor, Martin Luther díszítette a világ első karácsonyfáját, hogy minden ember élvezze a karácsonyi éjszakai csillagokat villogó a szépség a hegyek következő éjszaka.

A karácsonyfa összhangban áll a karácsonyi díszek ünneplésével, de a karácsonyi ünneplés része is. Ha nincs karácsonyfa otthon, a karácsonyfa jelentősen csökkenti az ünnepi hangulatot. Mindannyian tudjuk és ismerjük a karácsonyfát, de a karácsonyfa eredetére, a karácsonyfa jelentésére, mennyit tudsz? Itt, Xiaobian, hogy adjon neked a karácsonyfa eredetéről!

Először is, a karácsonyfa eredete (1): a karácsonyfa legenda

A modern karácsonyfák Németországban, majd később fokozatosan népszerűek a világon, mint a karácsonyi ünnepségek az egyik leghíresebb hagyományban. Azt mondják, hogy a karácsonyfa először az ókori Rómában december közepén jelent meg, a német misszionárius Nicholas a 8. században, a függőleges fával szentelt a baba. Aztán a németek december 24-én Ádám és Éva fesztiváljára vitték, és felvetették a "kert kertjét", amely az Édenkertet karácsonyfa szimbolizálja, és a szent kenyér nevében lógatta a sütiket, a szentelés szimbólumát gyertyát és a labdát, amely Krisztust jelképezi. A 16. században a vallási református, Luther Martin tervezett egy karácsonyi éjszakát egy csillagos éjszakára, amelynek célja egy karácsonyfa gyertyákkal és golyókkal való otthont tartani otthon.

Másodszor, a karácsonyfa eredete (2): a karácsonyfa legenda

A karácsony eredetére a Nyugatnak is van egy másik mondása: van egy jó farmer, a karácsonyi napon, melegen szórakoztatta egy vándorló gyermek, elválás, a gyermek hajtott egy ágat be a földre, ágak nőnek Fa, a gyermek mutatott a fára a gazdálkodók azt mondta: "Minden évben ma, Karácsonyfa a fák borítottak ajándékok és golyók visszafizetni a kedvességet." Miután a gyermek elment, a gazdálkodó megállapította, hogy a faágak egy kis fának alakultak, ő megértette, hogy az eredeti vétel Isten hírnöke. Szóval, karácsonyfa ma az emberek látják, a karácsonyfa mindig lóg egy kis ajándékot és a labdát

Harmadszor, a karácsonyfa eredete (3): a karácsonyfa legenda

A karácsonyi szokások szerint az első karácsonyfa egy kis pálmafa a város fehér oldalán. Jézus születésének első éjszaka után a Szűz Mária és a Szent József elmentek a hideg városba, nagyon fáradtak, és a Szűz már egy darabig a fa alatt esett, a kis pálmafák. a Szűz Mária, hogy ellenálljon a hideg szélnek. Az éjszaka közepén született Jézus Krisztus. Ebben az időben az ég különösen fényes csillagokként jelent meg, csodálatos fényt adott ki, közvetlenül a kis pálmafejet érte el, gyönyörű nyílásba körözve. Azóta kis barna fa a karácsony, ez elszámolt egy dicsőséges pozíciót.

Negyedszer a karácsonyfa eredete (4): a karácsonyfa legenda

Jelmagyarázat: van egy Fulu nevű ember, aki elrejtett szenteket lát el, akik Németországban élnek, egy elzászi hegyen, nagyon szereti a gyerekeket. Egy karácsonyi év, remélte, hogy a közeli gyerekek boldogan együtt játszhatnak, de szegény volt, és nem volt pénzük a gyermekek kedvenc játékainak és cukorkájainak megvásárlására, ezért kínos volt számára. Abban az esetben

Egyik reggel, amikor Fulle Lentin az erdőben sétál, hirtelen egy kis cédrust látott, és a fákat hó borította, és sok kis jégpálca lógott a napsütésben, és a nap ragyogott és ragyogott. És visszahozta a fát, és öntötte a medencébe. Vegyél fel néhány vadon termett gyümölcsöt az erdőben, majd a lisztet, néhány keresztet vagy csillag alakú süteményt tettek fel, amely az ágak felett lógott. És néhány kis gyertya, beillesztve az ágakba, karácsonyi fa a fák öltözve egy káprázatos, nagyon szép. Karácsonykor Füle Lenting játszott a harangon, a gyerekek hallották, elmentek a házához, mindenki a fát körül, táncolva énekeltek karácsonyi dalokat, aztán Fulu A süteményt a gyermekhez vetették. Később ezt a szokást továbbítják.

1837-ben Helen német hercegnő, Franciaországi herceggel házasodott meg, és karácsonyfa is elterjedt Párizsba. 1841-ben Victoria férje karácsonyfát, karácsonyfát helyezett el a Windsor palota előtt. Ez a szokás a királyi családtól a nemességig terjedt, majd népszerűvé vált.

A karácsonyfa (Christmastree) gyertya és fenyőfa vagy külföldi fenyőfák díszei, gyönyörű testtartásával a karácsony elengedhetetlen dekorációjává válik. A karácsonyfák széles választéka, természetes fenyő- és ciprusfák, mesterséges karácsonyfa és fehér karácsonyfa található. Karácsonyfa Minden karácsonyi fát dísztárgyak díszítenek, de minden fa tetején egy nagy csillagnak kell lennie, három testvér szimbóluma, hogy kövesse a csillagot, és megtalálja Jézust, és csak a család családja tudja ezt a reményt lóg.