Karácsonyi Garland vételi útmutató

Karácsonyi Garland vételi útmutató


A karácsonyi koszorú díszes koszorú vagy zsinór, amely különböző üdülési inspirált tárgyakból állhat. Nagyon népszerű a karácsonyfák díszítéséhez, valamint az otthonok belsejéhez és külsejéhez. A gerendákat különböző mesterséges és természetes lombozatok segítségével lehet létrehozni. Bár a koszorúkat mostantól karácsonyi díszítésnek tartják, a karácsonyfüzérnek gyökerei vannak az európai betakarítás utáni hagyományokban és a korai amerikai telepeseknél, akik az egyéni szokásokat hozták az Újvilágba. A karácsonyi koszorúk különböző típusúak és stílusosak, vagy a karácsonyi elemekből, például az örökzöld ágakból és bogyókból álló elemekből készíthetők. Egyes koszorúk világítanak, míg mások gyöngyök vagy pelyhesítő, ami hónak tűnik. Ez az útmutató azt vizsgálja, hogy a karácsonyfigurák népszerű dísztárgyakká váltak-e, különböző dekorációs díszlécek, különböző típusú karácsonyi rajzfilmek, amelyeket megvásárolhat vagy készített, valamint hogyan találhat karácsonyi füzéreket online a http: //www.hanyin-christmastree címen. com / .

Christmas garland

A Karácsonyi Garland története

A karácsonyi hagymák hagyománya a korai európaiakhoz nyúlik vissza, akik a köténykötényeket kötegelték, hogy újabb pénzt szerezzenek az őszi betakarítás után, amikor még kevés dolguk van. A betakarítás és a karácsonyi üresjárat idején a munkások az erdőbe költözhetnek, és összegyűlnek lombokat a füzérek építésére. A fenyő, a lucfenyő és a cédrus ágak gyakran a legkedveltebb tételek voltak, amelyeket az emberek rajzfilmek készítésére használták, de a kukoricacsukor, a narancshéj, a moha és a szárított gyümölcs is népszerű.

A családok gyakran összegyűltek a kandalló éjszaka körül, hogy az összegyűjtött tárgyakat a nap folyamán összegyűjtsék a füzérkötelekbe, ami akár egy este 20-40 yardos is lehet. Mivel a füzérek közvetlenül az ünnepi szezont megelőző betakarítási időszak után készültek, a füzérek a karácsonyi szezon elején jelentették.

Az 1900-as évek elején a természetes lombozat az erdőkben és vidéken egyre ritkább lett. Az emberek elkezdtek mesterséges műanyag tárgyak felé fordulni, hogy rajzfilmüket készítsék. Az örökzöld műanyag és a magyal az akkoriban népszerűvé vált a természetes elemek hiánya miatt. Végül a selyem virágot és zöldséget hoztak létre, és ezek hamarosan a legelterjedtebbekké váltak a garlandok valóságos megjelenése miatt. Az 1960-as években a vinil és a PVC népszerű anyagok lettek a garázsok építésében, alacsony termelési költségeik és reális megjelenésük miatt.


Különféle felhasználások Garland számára

Karácsonyi füzérek a karácsonyi karácsony leggyakoribb díszítő eleme a karácsonyfa előtt. A gömbölykök ma ugyanolyan módon jelzik az ünnepi szezon eljövetelét, akár több száz éve. A gerendák sokféleképpen használatosak, amikor meleg otthoni légkört teremt a házban.

Terület

Használat

Karácsonyfa

Gyakran használják a karácsonyfa körül kötélen; különböző darabokból, például pattogatott kukorica, talmi, vagy fényekből készülhetnek; ünnepi megjelenést hoz

Korlátoszlop

Általában a karosszéria köré tekerték, vagy díszítő hatású külsőre felfüggesztették; összekapcsolja az ünnepi díszítést a fõ emeleten a padló fölé; világosítja a lépcsőket

Kandalló

A kandalló előtt helyezkedik el; természetes otthoni tábortűzséget biztosít

Palást

A kandallópárna tetején vagy az elé néz. körvonalazza a kandallót természetes és ünnepi díszítéssel; fokozza a lángok vonzerejét

Szabadban

A tornácra és a korlátra felakasztható a karácsonyi fények; lehet elhelyezni a fák és a bokrok, hogy hozzon létre nyaralás érzi magát

Doorways

Kitűnő díszítést nyújt az ajtók és ajtók körül, amelyek kiemelik az ünnepi szellemet; könnyen észrevehető, amikor egyik szobából a másikba költözött

A karácsonyi füzérek sokféle anyagból készültek, hogy megfeleljenek a fenti táblázatban szereplő területeknek. A kiválasztott anyagoknak ki kell egészíteniük a terület színeit és anyagait.


Különböző típusú karácsonyi girlandok

A gerendák sok különböző kialakításban jönnek, hogy megfeleljenek a különböző igényeknek, amikor a karácsonyi szezonra díszítik. A karácsonyi koszorúkat általában körülbelül 9 láb hosszúságban értékesítik átmérőjük általában 6-8 cm. A magasabb árú garland lehet olyan széles, mint 10-20 hüvelyk, ha kívánja, de a vékonyabb füzér sokkal praktikusabb a legtöbb díszítési igényhez, mint például az ajtók és a köpenyek körül.


Pre-Lit Garlands

A világító füzérek kis fényekkel vannak összefonva, amelyek összefonódnak a garázskötél fõ anyagában, hogy nagyon egyedi és meghitt díszítést biztosítsanak. A lámpák világosak, színesek, LED-ek vagy többszínűek lehetnek az egyén vágyától függően. A megvilágított karácsonyi koszorú nagyon népszerű a kandallópárnákon, karácsonyfákon és lépcsőházakon való elhelyezéseken.

Hagyományos fenyő

A fenyő koszorúk egy közös és többcélú garland, amely minden dekoratív helyzetben használható. A borvidékek leginkább hasonlítanak az eredeti természeti tárgyakra, amelyek az erdőkben évszázadokkal ezelőtt készültek. Ez egy nagyon hagyományos fellebbezés, amely szépen illeszkedik az antik és a klasszikus motívumokkal. A fenyővirágok előzetesen megvilágíthatók, vagy más típusú garfilekkel keverhetők különböző hatások létrehozásához. Ezek a házak minden területén használatosak a dekorációhoz.

Gyöngyös Garland

A gyöngyös girlandok különböző méretűek és alakúak, és a különböző gyöngyök stílusától függően különböző színeket kapnak. Az akrilkristály és az üveggyöngyök a különböző színekben népszerű ünnepi akcentussal rendelkeznek, és más típusú garfilekkel összefonódhatnak, hogy egyedi hatást érjenek el. A gyöngyös díszléceket leggyakrabban korlátként használják a lépcsőkön és az ajtók körül, de felhasználhatók a díszítés minden területén, különösen más típusú koszorúkkal kombinálva.

Berry Garlands

A Berry füzérek nagyon népszerűek, és önmagukban használhatók, vagy más típusúak keverednek, hogy hangsúlyozzák őket. Gyakran használják fenyőfaragókkal a hagyományos fellebbezés miatt. A bogyók egyike volt azoknak az elemeknek, amelyeket az emberek az erdőből szereztek, hogy évszázadokkal ezelőtt készítsenek füzéreket. A bogyókat kiszáradnák és megkeményítenék, majd a szőlővel együtt használják, hogy gyönyörű virágkötél kötéleket készítsenek. Ma a bogyók szintetikusak és sokféle színben és mintában jönnek. A mesterséges bogyóknak az az előnye, hogy úgy tűnnek, mintha csak fel lettek véve, szemben a természetes bogyókkal, amelyeket meg kellett szárítani. A Berry füzérek mindenütt otthonról hasznosak, de olyan területeken ragyognak, amelyek finomabb érintést igényelnek, mint például a konyhák vagy a fürdőszobák.

Tinsel Garlands

A tinédzser füzérek az egyik legünnepélyesebb virágkötészeti típus, mely csillogó anyaga utánozza a jég hatását. A tinédzserfürtöket leggyakrabban a karácsonyfákon használják, ahol a fák körül körbefutnak, de nagyon népszerű a boltíveken, ahol csillogó tulajdonságai káprázatos hatást keltenek. A gömbölyű gömbök sokféle stílusban és színben kaphatók, bármilyen stílusban.

Flocked Garland

A virágos girlandok hasonlítanak a fenyőfüzérekhez, de egy mesterséges anyaggal borítják, amely hasonlít a hóhoz. A fodros koszorúk különösen vonzóak, amikor a díszítő a havas karácsonyi benyomást kelti, a hagyományos fenyőfüzér pedig a havas pelyhesítővel keveredik. A rozsdamentes füzérek általában kandallópárnán vagy kandallóban találhatók, vagy bárhol elhelyezhető a hagyományos fenyővirág.

Hogyan vásároljunk Karácsonyi Garlandot?

Amikor karácsonyi koszorúkat keres online vásárláshoz, a legmegfelelőbb módja annak, hogy megtalálja a keresett terméket, használja a http://www.hanyin-christmastree.com webhelyen található hatékony keresőeszközöket . Egyszerűen látogasson el a weboldal kezdőlapjára, és írjon be egy keresési kifejezést, mint a karácsonyfüzér a keresőmezőbe. Ez számos különböző aukciós eredményt eredményez, amelyek különböző karácsonyi stílusokhoz és típusokhoz kötődnek. Finomíthatja a keresést különböző kategóriák kiválasztásával, amelyek szűkítik a keresést az érdeklődésükre vonatkozó konkrétabb szempontok szerint. Ha a keresési eredmények még mindig túlságosan szélesek, akkor konkrétabb kulcsszófeltételeket adhat meg, amelyek részletesen színezik, vagy szeretné megvilágítani vagy világítatlan garland típusok. Miután eldöntötte a pontos garlandot, amelyre kíváncsi, a következő lépés az eladó ellenőrzése.

BETTY XU

QUZHOU WINGA GIFT CO., LTD.

NEM. 62-2, HEHUA TANG, MACHE VILLAGE, HUSHAN STREET, JIANGSHAN, ZHEJIANG, KÍNA

EMAIL: SALES3@CHINA-MADE.CC  

           SALES002@HANYIN-GIFT.COM

 

MOBIL (WECHAT): + 86-13454046919

ONLINE KONTAKT:

SKYPE: bettybaby1985

QQ: 306763470

微 信 .png

Következtetés

A karácsonyi füzérek az egyik leggyakoribb díszítőelem, amelyek karácsonyhoz kapcsolódnak, szinte ugyanúgy, mint a karácsonyfa. A korabeli évszázadok során a betakarítás után a gömbölyéket a tétlen munkások végezték el olyan természetes tárgyak felhasználásával, amelyeket az erdőből és vidékről gyűjtöttek össze. A karácsonyi füzérek kötélhosszúsága legfeljebb 40 méter hosszú volt, és könnyű oszlopok és fák között lehettek, hogy a városon belül ünnepi légkört teremtsenek. Ma a karácsonyi füzérek hasonlóan jelzik az ünnepi szezon kezdetét azzal, hogy ugyanazt a dekoratív szellemiséget nyújtják, mint amit évszázadok óta tettek. Sok anyagot használnak a karácsonyi koszorúk készítéséhez, a talmi és a bogyók között. A díszítők mindenféle színben és méretben megtalálhatnak mindenféle koszorút keresve a http://www.hanyin-christmastree.com címen . Gyorsan és könnyedén megtaláljuk a karácsonyi füzéreket, amelyek különös figyelmet fordítanak bárkinek a karácsonyi dekorációra.