Karácsonyi fények-karácsonyi fények

Emberek szerte az Egyesült Államokban dekorációk, hogy ünneplik a karácsonyt. Lakónegyedében, Texas az emberek színes karácsonyi fények a ház díszített. Néhány család karácsonyi dekoráció jön-val a jelenlegi politikai témákról. A ház tulajdonosa elmondta, miért volt, hogy a karácsonyi díszek. Azt mondta: "egy csomó ember lásd a karácsonyi díszek csodálkoztak, mondván: még sosem láttam ezt a fajta díszítés, ez ami minket boldoggá, úgy érezzük, hogy megérdemeljük."


Sok amerikai számára egy tartós karácsony jelképe a nemzeti karácsonyfa a National Mall washingtoni. Egy éjszakai szertartás általában az elnök vagy a first lady világít a karácsonyi fények a fán. A sok keresztény a karácsonyi gyertya talán a legjobb ajándék.


A Minnesota, a boltos nevű Jin·fuersi mit értékesítése a gyertyák Illatában a Jézus mondta. Azt mondta, ez az illat hozhat, kényelem. Ez a gyertya is, egy hithű keresztény házaspár szerint a Biblia számla készül ki. A Biblia utal Jézus ruhák már az illata a fahéj és a mirha, Chen Xiangmu