Homályos fenyő-karácsonyfa

Homályos fenyő-karácsonyfa
Csevegj most
Termék részletek

Homályos fenyő-karácsonyfa

Frosted Pine Christmas Tree.jpg


Áttekintés:

◆ különböző méretű és színű elérhető.

◆ teljes 1318 tippek

◆ fenyő- és pvc tipp fagyott hó

◆Hinged ágak, az egyszerű és gyors szerelés

◆intended beltéri használatra

Fa, fém állvány tartalmazza


Részletes részHomályos fenyő-karácsonyfa:


Frosted Pine Christmas Tree.jpg


Leírást/ellenőrzések:

Hozzá egy meleg ünnepi hangulatát, az otthoni, a gyönyörűHomályos fenyő-karácsonyfa. Ez a sport egy bőség-ból porkoláb. Könnyen összeszerelhető, csuklós-ág építése, ez a fa erős ágak könnyen támogatja a karácsonyi díszek. Imádni fogod, hogy ez a hó stílus helytakarékos. De ne aggódj, ez továbbra is vonzza rengeteg Figyelem minden helyiségben. Egy masszív fém állványon szerepel. Ez a mesterséges fa célja az volt, hogy az elmúlt években.

 

A 7.5-lábfej fa kikötések:
Alak: teljes
Alap szélessége: 49 hüvelyk
Állni átmérője: 22 hüvelyk
Tippek száma: 1318

 

Ne felejtsd el, hogy pihe!

Egyszerűen indítsa el a tetején, és a munka egy spirális mozgást a fán lefelé. A legjobb eredményt szeretné majd elkezd a belülről, és dolgozzanak ki, ügyelve arra, hogy érint minden ága, elhelyezése őket fel és le a különböző módokon, ellenőrzése minden nyitott terek, ahogy megy.

Munka közben az utat lefelé, a spirális mozgást biztosítani fogja, hogy nem lesz-e az esetleges hiányosságok. És minden ág megérintésével akkor, hogy a kívánt teljes, természetes megjelenés.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy sok a fák szállítják, a pólus, amely az összeszerelés előtt el kell távolítani a végén műanyag kupakkal.

Új, exkluzív Hayneedle: fa gallér! Megpróbál egy elegáns, természetes-a lüktetés fa gallér helyett egy fa szoknya ebben az évben. Tökéletes a fa áll 22inches vagy annál kisebb átmérőjű, a tökéletes kiegészítője a fát.Kérdések és válaszok:

Kérdés: "hogyan csinál ez kap össze?"A: Ez a fa áll állást, alsó részében, a középső szakaszban (két részből), és a felső rész.  Fa ágai már csatolva a szakaszok a címkefán.  Először az állvány összeállítása, majd csatolja az alsó része az állvány.  Csatolja a középső rész az alsó szakasz, majd csatolja a felső rész a középső rész.  Egyszer minden szakaszt összeszerelése szeretné megnyitni a fa levelei, hogy más irányba.

Kérdés: "milyen csuklós ágak? Hány részek építeni a fa?"A: Ez a fa jön-ban négy szakaszt. Ezek a szakaszok van a csatolt zsanérok. Ezek a zsanérok az ágak hajtsa be a fába a könnyebb tárolás lehetővé teszi.

Kérdés: "hol készül ez a fa?"A: Ez a karácsonyfa készül Kínában.

Kérdés: "mi az a maximális fa szélessége?"V: a 7,5 méteres szélessége az 49inches.

K: "én vagyok sikerül szerelés a fa. A rúd, az alján nem fér bele a állni."A: a műanyag sapka alján a pole célú szállítás és összeszerelés előtt el kell távolítani.Lépjen kapcsolatba velünk:

10419_LOGO(12-21-13-58-17).png

BETTY XU

QUZHOU WINGA AJÁNDÉK CO., LTD.

NO. 62-2, HEHUA TANG, AMELYEKET MACHE VILLAGE, HUSHAN STREET, JIANGSHAN, ZHEJIANG, KÍNA

E-MAIL:SALES3@CHINA-MADE. CC 

          SALES002@HANYIN-GIFT.COM

 

MOBILE(WECHAT):+ 86-13454046919

ONLINE KAPCSOLATFELVÉTEL:

SKYPE:bettybaby1985

QQ:306763470

微信.png

Homályos fenyő-karácsonyfa

Vizsgálat