100% -os PE karácsonyfa

Csevegj most
Termék részletek

Leírás

A tóparti fenyőfák ihlette, a Lake Forest fenyőfaragás ™ hozzáfűzi a nyugodt báját a nyaralás díszítéséhez. A mi exkluzív Snap Tree ™ technológiánk a karácsonyfa összeszerelését jelenti. Egyszerűen pattintsa be az állványt, billentse fel, csatlakoztassa a fát, és a beállítás befejeződött. A beépített görgős állvány segítségével könnyedén megtalálhatja a tökéletes helyet a fa számára. Az ünnepek után kényelmesen tárolja a fát az állványon álló függőleges tárolózsákkal.

A Real Feel ™ tűk lenyűgöző 80% -ának köszönhetően a Lake Forest Fir Snap Tree ™ az egyik legrealisztikusabb fánk, amely időtlen központúvá teszi az összes ünnepi ünnepségünket. Teljes alakja és gyönyörű zöld színe nagyszerű hátteret nyújt a kincses díszekhez. A Lake Forest fenyő a kényelmes Quick Set ™ világítási rendszerünket is tartalmazza, amely tartalmazza a fa törzsön belüli összes könnyű húrt. A könnyű csatlakozások automatikusan elkészülnek a beállítások során, így egyetlen dugó van mindent, amire szüksége van a fák megvilágításához.

A szokásos világos világítási lehetőség mellett a gyönyörű Lake Forest fenyő kínálja a színváltó LED-es fényeinket. Ez az opció négy világítási lehetőséget biztosít: 1) világos LED-lámpák, 2) többszínű LED-es világítás, 3) váltakozva világosról többre és 4) ki. Az áttörés az, hogy ugyanaz a LED izzó változik a világos fénytől a színes fényig (sárga, piros, kék vagy zöld), hogy a fák összes fénye csillogó és világos maradjon.

Főbb jellemzők

Minden modell:

Exkluzív Snap Tree ™ technológia az egyszerű beállítás és tárolás érdekében

5 éves lombozat és 2 éves könnyű garancia. Tudj meg többet

Több mint 80% Real-Feel ™ PE tűk realizmushoz és PVC tűkhez a teljesség érdekében

Snap Tree ™ görgős állvány reteszelő görgőkkel

Jön a függőleges egyéni tároló zsák; fa tárolja a standján

Klasszikus teljes forma és életszerű megjelenés

Lángálló anyag

Pre-lit modellek:

A Quick Set ™ technológia összekapcsolja a könnyű fonalakat a fa törzsében

Rendelkezésre áll a Clear (világos) vagy a Color Changing

Tartalmazza a be / ki lábpedált világos fénymodellekhez és a tápkábel vezérlő LED-es modellekhez

Worry-Free ™ UL® által jóváhagyott fények

Professzionálisan feszített fények a vezetékek elrejtésére

Ha az izzó kiég, akkor a többi lámpa világít

Extra izzók és biztosítékok

Vizsgálat