Beltéri karácsonyfa

Csevegj most
Termék részletek

Magasság

120cm, 150cm, 180cm, 210cm, 240cm

tippek

testreszabott (sűrű vagy vékony)

típus

Pvc mix PE zöld karácsonyfa

Anyag

PE + PVC

Díszít

LED fény karácsonyi labdával

Csomag

1db / doboz

Módszer

Automatikus

Mennyiségi egység

100 db

Az Unlit, Clear és Multi megvilágítási lehetőségek mellett a Classic Fraser Füred a mi exkluzív LED színváltó technológiáinkat kínálja. Ez az opció négy világítási lehetőséget biztosít: 1) világos LED-lámpák, 2) többszínű LED-es világítás, 3) váltakozva világosról többre és 4) ki. Az áttörés az, hogy ugyanaz a LED izzó változik a világos fénytől a színes fényig (sárga, piros, kék vagy zöld), hogy a fák összes fénye csillogó és világos maradjon.

A klasszikus Fraser fenyő a rejtélyes reprodukció a Fraser fenyő, egy aláírás karácsonyfa nőtt fel Észak-Karolinában, és a The Nation's Best a karácsonyfa ipar. Fárom a Real-Feel ™ technológiával kialakított, reálisan megjelenő ötleteket és tűket kínálja a fenséges Fraser fenyő lombozatának reprodukálására. A karácsonyi díszek minden színes dicsőségükön felbukkannak az örökzöld csillogó zöld árnyékában. Exkluzív Real Feel® tűik 30% -os PE-ből készülnek, amelyek a valódi örökzöld lombokhoz hasonlóak, a színtől a textúraig.

Megjelenítheti a klasszikus Fraser fenyő mesterséges karácsonyfát, világos vagy többszínű fényekben, a nappaliban vagy előcsarnokban, és nagyszerű Yuletide-éljenzéssel fogadja barátait és családját.

Főbb jellemzők

Minden modell:

5 éves lombozat és 2 éves könnyű garancia. Tudj meg többet

A realisztikus megjelenésű Real-Feel ™ PE tűk kombinációja kívülről és a klasszikus PVC tűk belsőleg a teljesség érdekében

Klasszikus profil és életszerű megjelenés

Csuklós ágak az egyszerű beállításhoz

Lángálló anyag

Tartós fémtartó

Pre-lit modellek:

Energiatakarékos, elővilágított Worry-Free ™ LED izzókkal (LED modellek)

Egyedi világos és több színváltozási lehetőség (LEDCM)

Worry-Free ™ UL® jóváhagyott fények

Professzionálisan feszített fények a vezetékek elrejtésére

Ha az izzó kiég, akkor a többi izzó világít!

Extra izzók és biztosítékok

Vizsgálat