Quzhou HanYin ajándék feldolgozó lajstromozták, Hongkong. Két leányvállalat (HanYin ajándék gyári és HanYin E-business company) ZheJiang Kína található.


Is mi termékeink tartalmazza: karácsonyfa termékek, kulcs, lánc, sörnyitó, sátor, függőágy szabadtéri áruk és promóciós ajándékok stb. Mi van a saját szakmai gyárak és tervező, gyár közvetlen értékesítés, hogy versenyképes áron minőségi árut csak lehet sok külföldi vevők, vásárlási szolgáltatások nyújtása, mert van egy jobb megértése a gyár Kínában, és gazdag szakmai tengerentúli piac, így sokkal jobb és professzionális szolgáltatást, ügyfeleink számára biztosítani tudjuk


Van egy profi csapat, a tengerentúli kereskedelmi és mindegyikük egy csomó szigorú vizsgálatok, ily módon útján kiválasztott, biztosítani tudjuk, ők a tengerentúli kereskedelmi csapat bőséges tapasztalattal rendelkező tengerentúli kereskedelmi és kiváló minőségű, hogy tud szolgálni az ügyfél egy jó megértése követeléseiket, és segítenek az első alkalommal.


Már együtt sok külföldi vevők sikeresen. Vagyunk benne, hogy mi a termék vihet minket a világ színpadán. A különbség a régiók és az ügyfelek azt javasoljuk, a legtöbb szakmai javaslatokat és segítséget ügyfeleink, a fogyasztók és a piaci igényeknek.


Ennek megfelelően tisztelettel szeretnénk hosszú távú üzleti kapcsolatot az ügyfelekkel, otthon és külföldön, egy ragyogó kereskedelmi jövő színélénkítőként.

vállalatok.